Rzeczypospolitej Marsz ku Gwiazdom - Aurora 4x AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Canaris, 11 Luty 2015.

1. Canaris

Canaris Ten, o Którym mówią Księgi

Rakiety all the way. ;)
    Co bedzie moja podstawową siła ? A to juz tajemnica. ;)

A spinal mount można traktować róznie, osobiście traktuje to jako "overcharged/overclocked".

2. Irromar

Irromar User

mam takie pytanie odnośnie aurory.... nigdzie nie udało mi sie znaleźć odpowiedzi. Otóż zrobiłem Zbieracza sorium
    Nelson class Sorium Harwest 111 500 tons 436 Crew 2359.275 BP TCS 2230 TH 188 EM 0
    84 km/s Armour 1-206 Shields 0-0 Sensors 1/1/0/0 Damage Control Rating 1 PPV 0
    MSP 13 Max Repair 30 MSP
    Intended Deployment Time: 3 months Spare Berths 0
    Cargo Handling Multiplier 5
    Fuel Harvester: 38 modules producing 1216000 litres per annum

Civil 1 62.5 EP Commercial Nuclear Thermal Engine (3) Power 62.5 Fuel Use 13.26% Signature 62.5 Exp 5%
    Fuel Capacity 6 750 000 Litres Range 81.9 billion km (11282 days at full power)

This design is classed as a Commercial Vessel for maintenance purposes

Oraz pojazd górniczy
    Grol D class Miner 61 950 tons 567 Crew 1665.2 BP TCS 1239 TH 360 EM 0
    290 km/s Armour 1-139 Shields 0-0 Sensors 1/1/0/0 Damage Control Rating 1 PPV 0
    MSP 17 Max Repair 120 MSP
    Intended Deployment Time: 3 months Spare Berths 1
    Cargo 5000 Cargo Handling Multiplier 5
    Asteroid Miner: 10 module(s) producing 160 tons per mineral per annum

Civil 2 120 EP Commercial Nuclear Pulse Engine (3) Power 120 Fuel Use 7.43% Signature 120 Exp 5%
    Fuel Capacity 250 000 Litres Range 9.8 billion km (389 days at full power)

This design is classed as a Commercial Vessel for maintenance purposes

Ani jeden ani drugi nie chce wykonywać tego do czego go przeznaczyłem Zbieracz sorium przy rozkazach 1.Move to sorium Gas Giant 2.if fueltanks is full (unload 90% fuel in colony/unload fuel in colony and move to Gas giant) leci na tego gazowego giganta dobija do 100% paliwa leci z powrotem do kolonii nic nie zostawia i leci z powrotem. A zbieraczy przy rozkazie 1. move to mineral source podlatuje do takiego źródła i nic z nim nie robi...... a wcześniej założyłem tam kolonię zgodnie ze znalezionymi informacjami. No i jest jeszcze kwestia rakiet.... nigdzie nie mogę znaleźć żadnej głowicy..... czy przy rakiecie po prostu wybiera się ten silnik i wyrzutnię?

3. szymon1415161

szymon1415161 Aktywny User

Witam!
    Wydarzył się Tobie bug polegający na turze, trwającej 60 sekund? Chodzi mi o to, że nie ważne, co zrobię, tura trwa 60 sekund. Przebadałem wszystkie punkty warp, jednak żadnego nie przekroczyłem.[​IMG]
    Chyba będę musiał po raz setny rozpoczynać nową grę. :/

4. Canaris

Canaris Ten, o Którym mówią Księgi

Włacz tryb SM i wtedy sprawdz event loga, to zapewne dwojka AI walczy ze sobą.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie