Star Wars - najnowsze filmy

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez Kolczak, 25 Czerwiec 2014.

1. moskal

moskal Опричник

Takie pytanie około SW, ale nie nawiązujące do ep. 7

W bodajże 3 części Joda mówi do Obi Wana, aby ten szukał swojego nieżyjącego już mistrza. Ktoś się orientuje dlaczego otrzymał takie polecenie i czy (normalnym kanonie) ta kwestia jest rozwinięta?

2. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Obi Wan miał "medytowac" by moc porozummiec się że swoim byłym mistrzem. On wytłumaczył mu jak połączyć się z mocą, aby zachować świadomość. To takie wytłumaczenie pokazywania się ducha Obi Wana w starej trylogii.

3. Kolczak

Kolczak Ten, o Którym mówią Księgi

Ostatni zwiastun?

[video=youtube_share;Na6l1C8-Ti0]https://youtu.be/Na6l1C8-Ti0[/video]

4. Krakau

Krakau Ten, o Którym mówią Księgi

No myślę, że zwiastun, który zwiastują w tym zwiastunie zwiastunu będzie ostatnim dużym zwiastunem z nowym contentem, bo krótkich telewizyjnych to pewnie jeszcze pojawi się z 10.

5. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

6. Krakau

przecież trailer dopiero będzie na dzisiejszym futbolu

7. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Szczerze, to wali mnie po czym/na czym/przed czym ma być, Kolczak wrzuca, to paczę i ni ma, więc obarczam jego odpowiedzialnością!

A tak na serio, to takimi metodami męczą ludzi, a nie zachęcają, przynajmniej takich jak ja, gorszy może być już tylko dubbing tego czegoś.

Edit: I nie żartujesz? To serio jest teaser trailera? EA wydaje ten film?

8. Krakau

Nie żartuję, to taka praktyka, chyba Ant-Man, Avengersi i Deadpool mieli takie w tym roku.
    To jest paroletnie, The Wolverine miał sześciosekundowy teaser na Vine, który zapowiedział dwudziestosekudnowy teaser, który zapowiedział pełny trailer, który zapowiadał film.

9. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Wybacz, nie wiedziałem, ale tamte szmiry mnie nie interesowały, a informacje o tej szmirze jednak od czasu do czasu sprawdzam ;)

10. Krakau

[video=youtube;sGbxmsDFVnE]https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE[/video]

11. patrzę na tego kulobota i chcę mi się z okna skakać ;_; mam nadzieję że ta nędzna podróbka R2-D2 zostanie posiekana tym krzyżem świetlnym, bo nienawidzę jej niemal tak samo jak tej rudej sanitariuszki z Czasu Honoru: Powstanie.

btw, ja dobrze widzę że czaszka jest w hełmie Lorda Vadera? Luke po pogrzebie to prochy ojca tak se wypiprzył czy co?

12. Zoor

Zoor Ideolog gender

W sumie to nic dziwnego, ze Rebelianci nawet stosu pogrzebowego nie potrafili porządnie rozpalić...

A ja oglądam ten trailer po raz kolejny i się jaram, chociaż wiem, że się w grudniu srogo zawiodę - ale Gwiezdne Wojny, goddammit!

13. Legend

Legend リヴェン

Ktoś w ogóle wierzy w ten film na tyle, że wybiera się do kina ?
    Od dłuższego czasu przyglądam się tworzeniu i niby są Jedi, miecze świetlne, X-wingi itd. ale w ogóle nie widzę w tym klimatu.

14. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Ja idę przez nazwe w tytule, choć biorąc pod uwagę, ze EA prawie mnie nabrała, ze Battlefront może być dobrą grą i pół roku temu rozważałem popykanie w nią, tutaj tez jeszcze mogę zmienić zdanie.

Dalej mi się marzy też film albo wręcz serial osadzony w czasach Starej Republiki.

15. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Jest koncowka SR - Wojny Klonów. Animowany serial.

Film lub serial o Rewanie bym obejrzał

16. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Miałem na myśli KoTOR-ową Starą Republikę ;)

17. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Fanowska robota naturalnie:

[video=youtube_share;XIRoASL90EI]https://youtu.be/XIRoASL90EI[/video]

18. miszmen

miszmen Nowy

Prawdziwy prawie oficjalny trailer:

[video=youtube;yo7_qW4pPrc]https://www.youtube.com/watch?v=yo7_qW4pPrc[/video]

19. Kolczak

Mam takie wrażenie że Luke w ogóle nie postarał się. Solo tłumaczy o Sith i Jedi? Zaczy, Luke nie wyszkolił żadnych nowych Jedi, nie reaktywował akademii?

A w dodatku jak ten hełm Vadera tak się zdewastował, bo rozumiem że ciało Vadera mogło pozostać na Endorze i stamtąd zabrał jej jakiś fanatyk ale jak się tak zniszczył?

20. Zbroję zjarali, Vader chyba się rozpłynął jak Kenobi.

21. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

22. Zoor

Zoor Ideolog gender

Ze Skywalkerem to jest tutaj w ogóle dziwna sprawa: niby ma być, a nigdzie go nie widać - więc pewnie pokaże się tylko na dziesięć sekund i wróci do nalewania piwa Irlandczykom. Swoją drogą, pojawiają się na internetach ostatnio dzikie teorie, jakoby cały ten Sith w masce Kaczora Donalda miał być Skywalkerem po ciemnej stronie.

23. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Też miałem takie przemyślenia. I Hamill mógłby wtedy robić to, w czym jest najlepszy: dubbing, gdy grałby kto inny ^^

24. McFlash

McFlash Panzer Pony

Joker Mrocznej Strony Mocy? Dorzućcie tylko Gacka i mamy Batmana lepszego niż tego od Nolana.

25. Kolczak

Luke miał chyba najlepsze okazje z możliwych do przejścia na ciemną stronę, nie uległ i po latach miał sam z siebie stać się Sith?

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie