Development

Discussion in 'EU IV - Pomocy!' started by levy24, Sep 12, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levy24

levy24 User

Witam,
    jak wiadomo w Common Sense wprowadzono tzw. "Development" który umożliwia większą ilość budynków w prowincji, ale niestety nie mogę podnieść 3 czynników, które na to wpływają.
    Normalnie po najechaniu na base tax, base prod. i base manpower jest możliwość podniesienia tego kosztem punktów, ale niestety u mnie tego nie ma. Mam najnowsze DLC i jest to wersja 1.12. Muszę mieć jeszcze inne patche czy jest to wina braku jakichś eventów, rodzaju monarchii, czy jak? Pomóżcie, bo już szlag mnie trafia.

2. Drakensang

Drakensang Ten, o Którym mówią Księgi

Pirat czy wersja legalna?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

3. Legend

Legend リヴェン

Dlaczego masz wersję 1.12 skoro najnowsza stabilna to 1.13.1.0 ? Dodatkowo co ciekawe na steamie można owszem pobrać wcześniejsze wersje, ale tak żeby było śmiesznie to 1.12 jest niedostępna. Jest za to 1.12.2.

Proponuję kupić grę oraz wybrane dodatki i wtedy nie będzie problemu.

4. Garen

Garen Ten, o Którym mówią Księgi

Skąd oni to pobierają że mają 1.12? xD

5. moskal

moskal Опричник

Poczekamy co na to odpowie. Nie ma co rzucać dodatkowych oskarżeń, chociaż zbywanie milczeniem tych oskarżeń nie sprzyja ocenie iż nie piraci.

6. levy24

levy24 User

Wybaczcie za brak odpowiedzi, ale miałem małe nieprzyjemności z internetem(nie polecam Orange). Problemy były na wersji nielegalnej, z tego względu, że lubię przetestować grę zanim ją kupię, podobnie było z EU3. Kilka dni temu zakupiłem grę(podstawka), aby móc zagrać sobie multiplayer i niestety jedyne co mnie martwi, to duże ograniczenia ze względu na brak DLC. Temat uważam za zamknięty, dzięki za zainteresowanie się tym tematem.

Ostrzeżenie za propagowanie piractwa [N]

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice