Na Początek : To mój 1 AAR więc proszę o komentarze Mod:Brak Poziom Trudnosci:Łatwy AI Agresywność-Normalny Mod:Brak.Tylko nowa grafika Hoi2DD Odc I Birodalom keleti 1 Styczeń 1936 Rząd przed zmianami i po zmianach Gospodarka,Przemysł.Produkcja Jutro następny odcinek Pisać jak ten to mój 1 aar Upomnienie za spam [N]
,,Heil Biali Synowie,,-Niemcy AAR od 1934 Trudność:Normalny AI:Normalny Mod:WtV Mod(Beta 1.2B + Armagreaddon 1.3Beta2) Data Końcowa-1963 Od Autora AARrosze o komentarze.To mój 1 aar PROLOG _____ ,,Hail Biali Synowie,, 1 Styczeń 1934 Jest Styczeń 1934 .Niedawno wygrała partia NSDAP(Narodowy Socjalizm) odrazu przystąpiono do działania z powodu upadku Republiki Weimarskiej Adolf Hitler.Kanclerz III Rzeszy Niemieckiej lider parti NSDAP odrazu przystąpił do masowego przeglądu wojsk,modernizacji i ulepszenia przemysłu.Oczwyiście też do dyplomacji 1.Wojsko Werner von Blomberg-Naczelny Dowódca Wojsk,Minister Wojny wchodzi do sali w Reichstagu w której siedzi Adolf Hitler Wita sie symbolicznym gestem nazistowskim.Blomberg podaje raporty wojsk Hitlerowi Blom.-Coś jeszcze zrobić mój furherze? AH-Nie Wernerze . Dziękuje za dokumenty,możesz wyjść Blom.-Dobrze.Żegnam mój furherze.a jeszcze jedno...raporty floty i lotnictwa jeszcze nie doszły AH-Dobrze...Żegnaj AH odsłania dokumenty : AH-Hmm..Mamy dużo wosjska ale trzeba je zdecydowanie ulepszyć AH-Potem rozkaże to zrobić 2.Technologie Narazie Zdecydowano sie skupić na nowocześnym przemyśle i nowocześniej piechocie -W Trakcie Badań Piechota36' Wcz.Narz Mech Wcz.Wydajność Przemysłu 3.Produkcja i Zapasy Postanowiono sie skupić w większym stopniu na zadowoleniu obywateli i przypływie pieniędzy tylko w małym stopniu zaczęto modernizację wojsk lądowych jak i innych 4.Rząd,Wywiad,Dyplomacja Wywiad postanowiono szczególnie zwiększyć w Francji,Polsce i ZSRR Rządu nie zmieniono od stanu z 1 Stycznia 1934 Jest on nastawiony na skrajną prawicę i dyktaturę Dyplomacja: Najlepsze Stosunki postanowiono utrzymać z : Wielką Brytanią Polską ZSRR Węgrami Tak jak mówiłem prosze o komentarze Pisać czy mam kontynuować serię Przepraszam za złą jakość obrazów W następnej częśći(jak będzie) będzie lepiej
,,Z raz obranej drogi nie zawracaj w tył,,Polska AAR od 1934 Trudność- Normalny AI Agresywność-Normalny Pełne przejęcie PP-Tak Przejęcie TT-Tak Inne: Prosze o komentarze PROLOG Polska została podzielona w 1795 na 3 mocarstwa (Austria,Niemcy,Rosja) W 1918 po wielu latach walk udało sie jej w końcu uzyskać niepodległość w 1920 bolszewicy znowu chciali ją pozbawić niepodległośći lecz dzięki wspaniałemu Marsz.Piłsudzkiemu nie udało im sie to Teraz polska musi szybko rozwijać wojsko i przemysł bo nazistowskie niemcy i bolszewicka rosja znowu chcą ją pozbawić niepodległóśći Czy jej sie to uda?.... _____ Odc.1 1 Styczeń 1934 Gospodarka i nie tylko.. Wojsko Polskie IIRP jest podzielone na 6 Armi w których jest 22 Dywizji Piechoty '18 3 Dywizje Kawaleri '18 Polska flota wojenna liczy 2 okręty wojenne ,,ORP Wicher,, oraz ,,ORP Wilk) Lotnicze SZ RP Zawierają 1 Brygadę pościgową składająca sie z 3 Myśliwców Produkcja i Zasoby Spoiler Co was to interesuje obywatelu .... Prosze z nami Technologie Postanowiono skupić się na nowoczesnej armi i przemyśle Rząd Postanowiono wyrzucić z rządu Edwarda Rydza Śmigłego przynajmniej na jakiś czas Jest też nowy dyplomata i minister bezpieczeństwia oraz nowego lepszego dyplomatę 26 Stycznia Postanowiono nie podpisywać paktu o nieagresji przez co stosunki z niemcami bardzo sie pogorszyły.Hitler był zdecydowanie nie zadowolony z decyzji Zaleskiego i Mościckiego Wydarzenia na świecie na początku stycznia ,,Id Al Fitr,, ,,Dyktatura na Dominikanie,,
Britian Honour, Britian Pride-Wielka Brytania Mega-AAR od 1934 Trud.-Normalny AI-Normalny Mod:WtV Mod PP Pełne-Tak SPIS TREŚĆI Prolog Wielka Brytania to kraj z ciekawą historią jako pierwszy obalił monarche króla i wprowadził parlament z królem. Prowadził wiele wojen ze Francją mimo tego że teraz walczy u jej boku.W IWS wykazał sie odwagą stał sie jednym z najważniejszych państw po wojnie jego głównym wrogiem byli Sowieci i Niemcy.Brytania była przywódcą Ligi Narodów i Aliantów wyzwoliła zachodnią Europę w roku 1944-1945 . Potem był kluczowym członkiem NATO i UE Ale przejdzmy kilkanaśćie lat wstecz......Mianowicie do roku 1934 ____ I i II odcinek pojawi sie jutro
W Imie Rasy W Imie Narodu!-,,Pamiętkniki Ku Klux Klan,, Od Autora:AAR nie ma celu wyrażeniu poglądów. KU KLUX KLAN Odcinek 1 ,,Rasa , Krew , Naród,, Skład rządu USA z Stycznia 1934 1.I.1934 Niebezpiecznie pisać ten pamiętnik . Członkowi KKK szczególnie w tym kraju - USA ale cóż zaczynajmy A więc nazywam sie Mike Coulous mam 30 Lat jestem żołnierzem Armi USA i członkiem Ku Klux Klanu(KKK) Wszystko zaczęło sie..hmm musze sobie przypomnieć.a Już pamiętam!W 1926 Gdy miałem 18lat zostałem przydzielony do ,,2ND IndianHead Divison,, w Waszyngtonie w 1928 zostałem członkiem Ku Klux Klanu z powodu korupcji,lewactwa,i nieczystości rasy rządu USA Marsz Ku Klux Klan,1928 w Waszyngtonie Spokojnie przeszliśmy ulicą rzucając patriotyczne antykomunistyczne hasła Po marszu szłem do swojego domu nagle obracam sie a ktoś uderza mnie w twarz robi mi sie ciemno w oczach.... budze się i jestem w jakimś dziwnym budynku przede mną stoi 2 mężczyzn jeden w stroju FBI 2 w stroju policji przesłuchiwanie wyglądało tak: [OficerFBI]-Jak sie nazywasz.Imie i nazwisko! -Przecież ci nie podam ty bandyto o co ci chodzi Jeden z nich podchodzi do mnie i przystawia mi pistolet do głowy[Policja] -Ok..Ok już mówie..Mike Colous [Policja]-Haha wiedzieliśmy że sie nas wystraszysz [FBI]-Chyba nie wiesz po co tu jesteś.... -A skąd mam wiedzieć wy idioci! [Policja]Kopie mnie w twarz i mówi uważaj co gadasz ty idioto [FBI]Jesteś tu ponieważ w czasie powrotu z marszu 2 Członków KKK zabiło czarnoskórego oficera policji (Myśle)Oj to Będzie problem...Przecież kogoś ... tam ..tak dla zabawy! [FBI]Jeden z nich to Mike.C drugi Smith.A [FBI]Mów gdzie ten drugi to zostawimy cie w wojsku i wypuścimy na wolność -Nie powiem wam!Nigdy!Nigdy [Policja]Podchodzi uderza mnie mocno i Znowu robi sie ciemno..... Budze sie w zimnej ciemnej celi czuje że coś mi spływa po głowie.Dotykam i okazuje sie że to krew ,sprawdzam dokładniej i mam rozcięte czoło.Mdleje W Sńie widze jak razem z kolegami z KKK przejmujemy władze w USA i na całym świecie.Mordujemy czarnoskórych i bolszewików.Budze sie na placu i widze 4 Silnych Więzniów którzy stoją nade mną i sie śmieją... Następna Część Jutro I tak będe kontynuował ale prosze o komentarze