Code: Witam. Granie w CK bez pisania AAR zaczyna mnie męczyć. Zatem zacząłem pisać taki AAR, a skoro go pisze ktoś musi mieć szansę go przeczytać:) Trochę technikaliów. Gram na normalu z maksymalną agresywnością w wersję DV. Celem będzie poprowadzenie rodu Trencavelów, aż do okresu późnego średniwoiecza. Nie planuję world conquestów, tylko mozolny powolny, nieagresywny rozwój. Mam nadzieję, że będzie się wam choć trochę podobać:) Historia rodu Trencavel
4 cz. Code: Zatem koniec kolejnego odcinka. W następnym spróbóję bardziej skupić się na osiągnięciach inncyh cżłonków Trencavelów poza Aragonią. Obejrzymy również szerzej sytuacje polityczną w znanym nam świecie. Mam nadzieję, że będzie się podobać. Zapraszam do komentowania:)
Dziś odcinek nieco krótszy, zgodnie z zapowiedzią przedstawia ważniejszych członków rodziny Trencavelów żyjących poza granicami księstwa. Oczywiście jest ich o wiele więcej, jednak poza tytułami skarbników czy kanclerzy w podrzędnych hrabstwach nie uczynili nic by przejść do historii zatem w tym spisie się nie znaleźli.
Code: Kolejny odcinek opisujący świat. Od następnego wracamy do rodu Trencavelów i kolejnego księcia Aragonii
Dzięki za dodanie otuchy. Cieszy mnie to, że komus podobają się moje wypociny Przedstawiam zatem kolejnego księcia Aragonii...
Rzecz jasna często wykorzystuje późniejsze interpretacje artystyczne wydarzeń zapisanych w kronikach ---------- Post dodany 06.12.2009 o 14:48 ----------Poprzedni post został napisany 05.12.2009 o 23:38 ---------- mn
123 AAR wyczyszczony i zamknięty. Jeśli najdzie cię ochota na kontynuację, skontaktuj się z administracją. Zoor