Żywota Trencavelów

Temat na forum 'CK - AARy' rozpoczęty przez runnersan, 28 Lipiec 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. runnersan

runnersan Ten, o Którym mówią Księgi

Kod:
    Witam. Granie w CK bez pisania AAR zaczyna mnie męczyć. Zatem zacząłem pisać taki AAR, a skoro go pisze ktoś 
    musi mieć szansę go przeczytać:) 
    Trochę technikaliów. Gram na normalu z maksymalną agresywnością w wersję DV. 
    Celem będzie poprowadzenie rodu Trencavelów, aż do okresu późnego średniwoiecza. Nie planuję world conquestów, tylko mozolny powolny, nieagresywny rozwój. Mam nadzieję, że będzie się wam choć trochę podobać:)
    Historia rodu Trencavel​

2. runnersan

Kod:
    Dziękuję za wszystkie uwagi i dziękuję tym którzy przeczytali pierwszą część:)

3. runnersan

fg

4. runnersan

Drzewo genealogiczne Trencavelów

5. runnersan

3 cz.

6. runnersan

4 cz.

Kod:
    Zatem koniec kolejnego odcinka. W następnym spróbóję bardziej skupić się na osiągnięciach inncyh cżłonków Trencavelów poza Aragonią. 
    Obejrzymy również szerzej sytuacje polityczną w znanym nam świecie. 
    Mam nadzieję, że będzie się podobać. Zapraszam do komentowania:)

7. runnersan

Dziś odcinek nieco krótszy, zgodnie z zapowiedzią przedstawia ważniejszych członków rodziny Trencavelów żyjących poza granicami księstwa. Oczywiście jest ich o wiele więcej, jednak poza tytułami skarbników czy kanclerzy w podrzędnych hrabstwach nie uczynili nic by przejść do historii zatem w tym spisie się nie znaleźli.

8. runnersan

Kod:
     Kolejny odcinek opisujący świat. Od następnego wracamy do rodu Trencavelów i kolejnego księcia Aragonii

9. runnersan

Kod:
    Odcinek krótki jak życie księcia Baudoina:)

10. runnersan

11. runnersan

12

12. runnersan

Dzięki za dodanie otuchy. Cieszy mnie to, że komus podobają się moje wypociny:) Przedstawiam zatem kolejnego księcia Aragonii...

13. runnersan

Nowy odcinek:)

14. runnersan

Rzecz jasna często wykorzystuje późniejsze interpretacje artystyczne wydarzeń zapisanych w kronikach:)

---------- Post dodany 06.12.2009 o 14:48 ----------Poprzedni post został napisany 05.12.2009 o 23:38 ----------

mn

15. runnersan

123

AAR wyczyszczony i zamknięty. Jeśli najdzie cię ochota na kontynuację, skontaktuj się z administracją.
    Zoor

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie