Company of Heroes AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez ziom14PL, 1 Lipiec 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Tak, tak i ta o to gra doczeka się AAR'a (toć ile można nie dokończonych AARów w HoI2 dawać xD ). Będę grał wszystkie kampanie jakie mam i zacznę od Grobli z dodatku Chwała Bohaterom. Odcinka można się spodziewać za nie dłużej jak 2,5 godziny

2. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Fakt był, ale tylko jeden odcinek ;)
    No to może mały prolog

Operacja Grobla

Lądowanie

6 czerwca 1944, sztab 8 dywizji spadochronowej, kompanie Able i Baker

Z tego dnia pierwsze co pamiętam to narada dywizji. Major przedstawił plan:
    - Dobra spokój. To co teraz powiem ma być utrzymane w ścisłej tajemnicy. Jeżeli ktoś zdradzi ten plan, pluton egzekucyjny czeka. Kompanie Abel i Baker wylądują w pobliżu willi La Fiere, w której okopał się wróg. Następnie uderzycie na południową część grobli. Będziecie musieli się przedrzeć przez wioskę na jednym i drugim brzegu. Okopiecie się na północnym brzegu i poczekacie na posiłki. Rozejść się.

Plan dowództwa

Po naradzie rozejrzałem się wśród członków Baker. Od razu wydali mi się nie odpowiedni do tej misji. Po prostu za młodzi.

9 VI 1944
    Z pierwszego zrzutu na groblę tylko jeden przeżył gdzie stu zawiodło, jednemu się udało. Jednak właśnie ten jeden może o wszystkim przesądzić...

Pytanie: dawać dużo screenów z gry?

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie