Doctor Who

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez ers, 20 Wrzesień 2014.

1. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Widzę po Quizie fantasy/sci-fi, że mamy tu na forum całkiem sporą liczbę osób znających Doctora, a może i nawet whovians. Dlatego zakładam temat. Będzie można tu wymieniać się swoim spostrzeżeniami nt. serialu.
    Ja zacznę, jaki jest wasz ulubiony Doctor?

2. Ordalicium1

Ordalicium1 Guest

3. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Hehe. Nie o tego Doctora mi chodziło.

4. Krakau

Krakau Ten, o Którym mówią Księgi

Nie lubię koncepcji ulubionego Doktora, jeśli miałbym być zmuszony wybierać to pewnie Jedenasty. Z klasycznych największą estymą cieszy się u mnie Piąty.
    Ja dorzucę dwa pytania:
    Jak się podoba nowy sezon?
    Jak się podobało pierwsze Big Finishowe słuchowisko o Torchwood i co myślicie o ich planach wydawniczych?

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie