EU 4 pomoc przy wojsku

Temat na forum 'EU IV - Pomocy!' rozpoczęty przez axel57, 23 Sierpień 2015.

1. axel57

axel57 Nowy

Mam pytanie odnośnie kierowania wojskiem, jeśli można to tak nazwać. Gdy mam zaznaczone wojsko, to jaki jest skrót klawiszowy jeśli chcę poprowadzić wojsko przez wybraną prowincję np. żeby ominąć prowincję na której ma się już jakieś regimenty wojska, żeby uniknąć attrition (o ile tak to się pisało)? Jest to kwestia mojej nie wiedzy czy też jakiegoś dodatku, bo sam nie wiem.

2. cobran

cobran Ten, o Którym mówią Księgi

Trzymając ctrl w trakcie wydawania rozkazu do przemarszu można nakazać wojsku marsz przez konkretne prowincje w kolejności zgodnej z kolejnością klikania
    Edit.
    Legend ma rację chodziło o shift, przepraszam za wprowadzenie w błąd (pisałem z komórki więc się zdarza :p )

3. Legend

Legend リヴェン

Nie słuchaj cobrana bo Cię okłamuję. Shift + Prawy przycisk myszki i wojsko pójdzie dokładnie tak jak chcesz. Control służy do transportu armii przy użyciu floty.

4. axel57

axel57 Nowy

Dzięki wielkie za pomoc

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie