Gary Grigsby's War in the East: The German-Soviet War 1941-1945 - Recenzja

Temat na forum 'News' rozpoczęty przez Raf, 21 Wrzesień 2014.

1. Raf

Raf Raf

OCENA: 10/10
    Zalety: Niespotykany poziom immersji | Ogromna liczba szczegółów | Długie godziny rozgrywki | Świetna mapa
    Wady: Cena | Przeciętna oprawa dźwiękowa

Postaci Gary'ego Grigsby'ego chyba nie muszę przedstawiać...

Kliknij tutaj aby zobaczyć artykuł.

2. Judykator

Judykator Znany Wszystkim

Moim zdaniem nudy. Zagrałem sobie raz Niemcami i raz ruskimi i dałem spokój. A dodatki to z tego co pamiętam tylko dodatkowe scenariusze, przynajmniej pierwszy. O drugim nic nie wiem. Runda trwa długo bo po kolei trzeba każdym zetonem jechać. Jednostki są nieśmiertelne, chyba że są zamknięte w kotle.
    Natomiast war in Pacyfik dobra.

JA Tapatalk

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie