Germany 1936-xxxx

Temat na forum 'HoI II - AARy' rozpoczęty przez gen.erwin romme, 13 Listopad 2006.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Velká Rommelova hra za Německo
    1936
    Po nástupu do funkce sem se divil jak je velká německá říše pokročilá lidé si žili grandiozně všude bylo veselo prostě stát jak by měl vypadat ale pod tou celou šlupkou se skrývala holá realita. Po vystudování vysoké školy právnické jsem se ocitl na praxi u jedné právnické firmy kterou vlastnil sebevědomí žid Alfonzo který byl velmi bohatý protože jeho firma velmi prosperovala moje práce netrvala dlouho. Vůdcova známá nenávist vůči židům vyhnala Alfonza ze země. A já jsem se musel obrátit na svého strýčka Rudolfa Hesse. Byla to nejkrajnější možnost to co udělal a ským se přátelil bylo pro naši rodinu pocházející z Egypta. Ale nic jinačího mě nezbývalo jelikož mě měl strýček rád tak mě dal místo jeho asistenta na říšském ministerstvu. Na tomto místě jsem měl přehled o celém dějství v říši teda celé jen ta do kterých mě strýček zasvětcoval.
    Tak začala kapitola mého pobytu v Berlíně:
    Todle těžké zjistit nebylo:
    [​IMG]

    [​IMG]
    Můj strýček

    A taky se mě podařilo Od ministra války Biomberga zjistit počet divizí:
    [​IMG]

    To se mě vůbec nelíbilo protože Versaiská smlouva byla jasná ale to ať veme čert nebudu se přeci do toho zaplétat tak jak dny a měsíce plynuli stal ose něco co jsem i čekal dozvěděl jsem se tu novinu v Berlíně v Hessově kanceláři kde jsem si přečetl dopis od generála Von reichenaua že Porýní bylo obsazeno.

    [​IMG]

    [​IMG]
    Armáda která osvobodila porýní

    Byl jsem rozhořčen a divil jsem se že stím spojenci nic nedělají jen poslali prej po pár dní dopis že jsou silně naštvání a co to je blábol.
    Potom jsem se po dlouhé době zeptal strýčka na povíšení do vyších funkcí ale strýček nesouhlasil a poslal mě na vojenskou školu v Prusku abych se stal D“stojníkem před svým odchodem jsem ale stačil zjistit něco o Hospodaření země:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]


    A taky jsem zjistil že se zaměřují na výrobu protiletadlových děl na hranicích z Francií a na severu u Hamburgu. Nevěděl jsem co si mám o tom myslet snad přípravy na válku kdyť nedávno skončila ta první a že by další ale vzpoměl jsem si na starý citát v míru bojujeme to co potřebujeme ve válce a sbalil si poslední věci z kanceláře a hurá směr Rostock a dal směr Prusko. Strýček se semnou rozloučil a já vyrazil ale eště před odjezdem sem se ho zeptal proč válka??? A on jen zamával a odešel.
    Když jsem dojel do Rostocku tak jsem uviděl v loděnicích stavět něco jako ponorky ale nedával jsem tomu věcí pozornost a nastoupil jsem do parníku směr prusko.
    Kde jsem strávil Dva roky svého života.

    Kapitola 2: život ve výcvikovém táboře :
    Byli to těžké chvíle v Berlíně oslavoval Hitler Vítěztví Italů v Etiopii
    [​IMG]


    A my jsme tvrdě dál dřeli a dřeli v sobotu Dubnu 19 se stala hroznaá věc bylo vojenské cvičení A na hranicích z polskem se stala trágédie polská pohraniční stráž omylem začala pálit na německou rotu ktérá byla kompletně zničena tady se ukázalo jak je naše armáda nepřipravená.
    Mezi tím díky německých špionážních organizací se podařilo rozpoutat občanckou válku ve Španělsku.
    [​IMG]
    19.červen 1936

    A také v Číně Nacionálni čína tam napadla nákej stát teď ani nevím jaký tak informovaní jsme nebyli spíš vůbec tyto informace jsem získal od strýčka.
    Zničeho nic jsme začali cvičit akce čím dál víc. Něco jako by jsme měli být každou chvíli nasazeni do akce taky se pak stalo když Hitler přislíbil pomoc Francovy.


    Převeleli nás jako partizanská pomoc Francovy na ničení Republikánských taborů a materiálních cest které zásobovali frontu poslali tam 1000 mužů což byla partizánská jednotka na podporu Franca pod vedením generál majora Studenta. Byla to krvelačná válka naše mise úplně selhala znáší jednotky zbylo asi tak jen 250 mužů byli jsme převeleni na obrnaou frontu na kraji Madridu.
    [​IMG]


    Německo se nechtělo zapojovat do té to války moc jako armáda atd jen prostě pomoc v prostřecích letadlech atd a taky jak už zminuju výše tak ttaky pár mužů.
    Dokonce se nam podařilo z bránění udělat velký pokrok společně s nacionální armadou jsme prolomili a dostali se až daleko do republikánských vojsk.
    [​IMG]

    V té době se oslavoval nový rok já tvrdl kdesi ve španělsku. V německu se toho moc neudálo jen zvyšování počtů armád jak pozemní tak vzdušných tak i namořních. A také ve vývojářských centrech to taky praskalo ve šveh. Mno osud lidstva ted záleži na Hitlerovy A náš taky tak doufejme že vše skončí dobře.
    [​IMG]
    takhle to vypadalo ke konci roku


    Mladý Erwin Rommel 1.leden 1937
    Pokračování snad bude večer možná zítra ráno
     
  2. Část druhá (příprava na válku)
    1937
    Už je konečně nový rok na frontě panuje velmi špatná morálka. Nacionalisté prohrávají válku a většina vojáků si říka proč tu musíme ještě být todle není naše válka. Ten den měl být náš poslední bylo 2. ledna 1937 5:00 ráno když na náš pluk o síle 150 vojáku s plnou výzbrojí ale úplně vyčerpáni zaútočili hordy republikánských krys byla to pohroma skoro všichni spali když začala hlídka hvízdat do poplachu bylo pozdě. Republikánská garda s náma neměla slitování brala nás jako žoldáky v jejich zemi uřezávali mým kamarádům ruce a hlavy byl to děsný pohled podařilo se mě utéci společně s generálmajorem Studentem a asi 20 vojákama. Bloudili jsme dlouhých 15 dní než jsme došli úplně zdecimovaní a vyčerpaní na naši frontu z Německa zatím vyslali expedici na naši záchranu tedy spíše na záchranu Studenta než nás vojáků tato expedice se ztratila někde ve středu Španělska. ještě ten den jsme odjeli do La Coruni odpluli do Německa. Kde nás přívítali s plnou náručí v Rostocku byla velká přehlídka na naši počest dokonce i můj strýček Hess přijel aby mě přivítal. Ještě ten den jsem se dozvěděl co se stalo že třeba firmu mého otce vyvlastnilo ministerstvo průmyslu byl jsem velmi rozhorčen že sem ho v této chvíli opustil a jel bojovat do války o Španělsko které mě bylo ukradené. Když se můj otec totiž dozvěděl co Vůdce nařídil skočil pod vlak nevydržel to jeho firma pro něj byla vším chtěl mě ji jednou věnovat ale tento sen byl roztrhán na kusy měl sem důvod nenávidět tuto celou zemi a její vládu ale to sem nemohl kam bych šel co bych dělal všechno jim patří. Tak jsem se rozhodl že začnu zhromažďovat informace o říši a podávat je spojencům a taky jsem si slíbil že se dostanu na ňáké významné místo v armádě a pak se tvrdě pomstím proti celému režimu ale tato cesta teprve začínala.
    [​IMG]
    Článek z novin

    V říši panovala divná atmosféra nikdo nevěděl co se bude dít za den na to třeba za rok. Mezi tím mě v dubnu 4 1937 povýšili na kapitána a dostal jsem vyznamenání za boj ve Španělsku.
    Taky jsem se zůčastnil velkého ceremoniálu na uctění památky všem padlím ve Španělsku ale stejně celé to byla habaďura kterou Hitler dobře sehrál a oblb jako vždycky lidi Aby v něj věřili. Jako kapitán a účastník bojů ve Španělsku jsem dostal pozvánku od samotného Hitlera abych dělal velitele v jeho osobní stráži. Neváhal jsem a hned jsem po téhle nabídce šáhl byla to výborná možnost na moji pomstu. Ale říkal jsem si jak zrovna mohl Hitlera napadnout že já budu jeho ochranka a pak jsem to zjistil všechno zařídil můj strýček.
    25. Května jsem se dozvěděl že bude velké shromáždění v Mnichove tri mocnosti Itálie, Japonska a Německa měl jsem zařídit bezpečnost Furera na tomto zasedaní což sem taky zajistil a bez jakýkoliv problému se 27 května toto shromáždění uskutečnilo kde se taky podepsal pakt proti SSSR.
    [​IMG]
    Výstřižek z tajných Hitlerových dokumentů


    Život šel dál a když jsem Hitlera strážil na různých exkurzí po německý závodech tak jsem se doslechl o velkém zbrojení Německa. Třeba výstavba pozemního opevnění na Francouzské hranici a vytváření nových Panzer divizí. V tu chvíli mě napadlo moje nejčernější myšlenky se naplnili bude zřejmě válka. V tu sem si vzpomněl na tajné dokumenty co jsem viděl ve furerově bunkru jak Polsko je pod německou mocí hned sem musel informovat VB (velkou británii) taky se mě to podařil ale nikdo mě nevěřil smáli se mě a dokonce na mě vydaly zatykač za špionáž. Když jsem se vrátil tak se naštěstí nikdo nedozvěděl co jsem ve VB udělal pak srpnu 7. 1937 3:00 ráno vyhlásila Císřství Japonské válku Nacionální Číně a všem jeho spojencům.
    [​IMG]
    http://im.spoluzaci.cz/classroom/636//6366432.jpg
    Tajné dokumety ukradené z ministerstva průmyslu

    Dny plynuli a byl jsem povýšen na generálmajora za dobré služby Furerovi byl jsem natšený a začal se mě takový život líbit, samé večírky přehlídky no prostě se mě to začalo líbit ten život zrůdy posluhovače samotnému ďáblovy. Hrozně jsem se změnil peníze a moc udělají s člověka mnohé. Pak mě pozval Ministr Ludendorff ( http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/443993-erich-ludendorff ) na večeři pozvání jsem hned přijal a rád sním pojedl je to výborný vyprvěč vyprávěl historky s 1 světové války prostě super večer to jsem ale nevěděl že přesně za týden umře na infarkt byla to trágedie pro celou říši v ten den byl vyhlášen den smutku všude vyseli černé vlajky byl jsem velmi zdrcen ješte před týdnem jsem s ním večeřel a teď je mno ani se mě tomu nechce věřit.
    [​IMG]
    článek z novin

    V září 22. 1937 se začal připravovat velká přehlídka na oslavu znovu vyzbrojení Německé řiše a ukázat tak světu že se říše znovu probouzí a chce po boku VB a SSSR zaujmout místo velmoce. Přípravy probíhali velmi dobře všechno bylo dobře naplánováno do Berlína byli pozváni diplomaté ze státu sympatizujicími s Německem. Já jsem měl vést Hitlerovu gardu jako na konec přehlídky připravoval jsem se na to dobrech 12 dní pak nastal ten velký okamžik. Po Berlíně se procházelo přes 250 000 vojáků a obrněné techniky byla to velkolepá podívaná všude prskali ohňostroje. Lidi slavili a opíjeli se ten den bylo zaznamenáno zvýšení kriminality v Berlíně o polovinu než normálně.
    [​IMG]
    Článek z novin

    Přeně o 20 dní se stalo to čeho se Hitler obával nejvíce republikáni vyhráli tu dlouhou válku která trvala více jak rok rozdrtili Francka po dlou době se pro Republikánské vojska stal sen skutečností válka skončila. Jenom Hitler Zuřil řval myslel jsem že si ublíží a proto sem ho musel uklidnit v podvědomí jsem slavil ale zase na jednu stranu jsem byl rozhořčený vítěztvím republikánů ale nevěděl jsem co ve mně více převažuje jestli radost nebo nenávist v té době jsem byl v troskách a to se mě stalo osudným propadl jsem zlobě a přestal myslet na pomstu myslel jsem že říše je to nejlepší co mě v mém životě potkalo a proto to jsem naplno začal sloužit říši a spálil jsem všechny dokumenty co jsem za dobu své práce ve sněmu a u Hitlera. Byl to krok k temnotě a k ďáblu v té době jsem se dozvěděl o odvodech židů ale zatím mě bylo nezmámo kam byl jsem jen rád že odcházejí. Ale kapka dobré vůle ve mně snad zůstala a trošku jsem i litoval ale to je jedno do konce roku se už nic moc nestalo jen pár skandálů ve sněmu jinak nic neobvyklého. Taky Vojska říše přesáhla 65 divizí a v Berlíně bylo slavnostně otevřeny pozemní bunkry pod Berlínem a u Berlína taky byli slavnostně uvedeny do provozu protiletadlové děla po celém německu. A taky se na vodu vypustili nové lodě lehké kžižníky a podle všeho se prej začali budovat dvě super lodě prej ňákej Bismarck a Tripinz teď nevím jak se jmenovali slyšel jsem to jen z vyprávění.
    Vánoce jsem oslavil v Alexandrii se svojí mamou která byla zdrcená ze smrti mého otce (bývalého manžela mé matky rozvedli se) Vánoce v teple jsem zažil snad poprvé místo jehličnatého stromku tam byla palma a předvánoční procházka pod Pyramidami v Gize prostě paráda ale na Silvestra jsem byl pozván do Divadla ve Stutgardu kam byl i pozván sám Hitler, Hitler, Goring atd……. Prostě samý špičky říše nemohl jsem odmítnout večírek byl velkolepí sice mě chvilku trvalo zviknout si na zimu v Německu ale šlo to na tom večírku jsem potkal dívku s krásnýma modrýma šatama a s hezoučkým úsměvem vypadala jako modelka s ňákeho amerického deníku prostě nádhera hned sem se sní dal do kontaktu a vyšlo to padli jsme si do oko.
    [​IMG]

    [​IMG]
    Oslavujicí republikánské gardy


    Mladý Erwin Rommel 1.ledna 1938
    pokračování zítra ráno



    PLS NEPISTE SEM ZADNE PRISPEVKY!!!!!!!!!!!!
     
  3. Část 3. Hitlerovo vraždění
    1938

    Do roku 1938 říše vkročila tou pravou nohou, firmy začali prosperovat lid začal mít rád Hitlera a jeho vládu a já si našel přítelkyni, jmenovala se Natali a pocházela s Itálie prostě byla nádherná a hrozně milá celý leden sem ani nepomyslel na práci a strávil jsem to sní. Jen 19 ledna se stala hrozná věc Von Blomberg Polní maršál který velel Armádě SS kavaleria byl odvolán z funkce hrozně jsem se tomu divil ten den jsem věnoval práci hledal jsem proč byl odvolán z funkce volal různým generálům a taky mému strýčkovy ale ničeho jsem se nedopídil. Proto jsem se rozhodl Blomberga navštívit sám byl jsem lholt zvědavý ale bylo pozdě když jsem dojel Stettina tak před jeho domem byla policie, gestapo a ambulanční vůz, ano je to tak Blomberg skočil z okna. V hlavě mě lezlo byla to sebevražda a nebo vražda režimu prostě Hitler neměl Blomberga moc v lásce no prostě sem se přestal do toho hrabat protože nechcu dopadnout jako on taky kdo by chtěl.
    [​IMG]
    Výtisk z novin

    Z této tragédie jsem se hned vzpamatoval asi pět dní po jeho vraždě mě došel dopis ať se dostavím na velitelství pozemních sil v Německu a Prusku v Berlíně a tak jsem se tam dostavil den na to. Velkolepá to budova z oken vyseli nacistické vlajky prostě špička Berlína. Celí Berlín byl jako po velké rekonstrukci všude se tyčili vlajky režimu, kam oko pohlédlo tam pochodoval voják nebo obrněné auto no prostě vojenský stát jak má být. Já jako generál major tak mě všichni salutovali v té chvíli jsem úplně propadl a zapoměl na otce na všechny blízké až na Hesse který byl můj nadřízený a všechno to čím sem můžu vděčit jen jemu. Když sem se dostavil na velitelství tak sem se jen divil všude uniformovaní vojáci nevěděl jsem kam mám jít prvně, šel jsem na recepci a předal dopis který mě opravňuje sem přijet poslali mě do druhého patra do kanceláře nejvyššího velitele armády teda až po Hitlerovy. Teď už si nevzpomínám jak se nejvyšší velitel armády jmenoval ale vím že mě řekl něco co jsem vždy chtěl slyšet řekl že mě dává armádu SS kavaleria která sídlí v Hamburgu byl jsem velice šťastný hned sem valil do Hannoveru to říct Natali ta z toho nebyla příliš natčená protože neměla moc ráda režim a proto semnou nezdílela tak moje nadšení. Ještě ten den jsem se dozvěděl v novinách že Hitler Uznal Mandžusko. Nacionální Čína byla rozhořčena a zrušila s náma všechny diplomatické dohody a vyhostila naše delegáty s Pekingu a celé Číny, za to Japonské císařstvý nám hned poděkovalo a naše stahy se výrazně zlepšili.
    [​IMG]
    Výtisk z Amerických novin


    Ten den kdy jsem si v novinách přečetl o znání Mandžuska sem se dozvěděl další zdrcující informaci Von Fritsch byl zbaven funkce prej měl ňáký problémy z no nebudu to rozebírat tady přidám ústřižek z novin ten bude lepší než abych tady cokoliv říkal.
    [​IMG]
    Výtisk z Berlínských novin

    Vztah mezi říší a Rakouskem se velmi vyostřoval Hitler ten který se narodil v rakousku chtěl získat Rakousko za každou cenu a proto usiloval spojení Rakouska k říši pod velkým tlakem Rakouská vláda povolila a to znamenalo konec Rakouska. Ten den jsme měli pohotovost naše SS kavalerie měla být první která vstoupí do Wídně jako vítězná vojska. Byla to pro mě čest vést to vítězné vojsko do Rakouska, ale v tom okamžiku jsem se dozvěděl že já vojska vést nebudu prostě mě vyškrtli a dali tam někoho jiného přesně generál majora Modela byl sem naštván a rozhořčen ten den sem vzteky rozbil skoro celou mojí pracovnu. Vzpomněl jsem si na mojí pomstu hned sem si řekl že zase začnu shromažďovat informace o armádě a hospodářství.
    [​IMG]
    Prohlášení jednoho němckého genrála zajmutého kdesi v Brazilii 1948


    Hned po Anschlussu jsem se začal zjisťovat informace o armádě, průmyslu atd……. Jako první jsem zjistil počet divizí a hlavně jakých divizí todle se mě podařilo celkem snadně protože jsem byl generál major na docela vysokém místě ale těžší bylo získat informace o tom kolik jeké divize spotřebuje paliva, zásob a nebo lidských rezerv tedy vojáků ale podařilo se mě to když jsem uplatil jednoho poskoka na velitelství pozemních armád. Taky se mě podařilo zjistit počet lodí a v jákém přístavišti se nacházejí a také kam a kdy odplouvají transportní a escortní lodě dovážet zásoby a ropu. Bližší informace najdete v tajných dokumentech které jsem připravil.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Tajné informace o armádě GER
    [​IMG]
    [​IMG]
    Tajné informace z velitelství námořních sil
    [​IMG]


    Červenci 13. 1938 jsem si přečetl noviny kde jsem si dočetl o zajímavém článku něco jako velké zbrojení armády no posuďte samy.
    [​IMG]

    V létě se začali vyostřovat vztahy sudetských němců v pohraničí Československa byla to velká krize Čechoslováci začali proti Sudetským Němcům nasazovat armádu Hitlerovy se to vůbec nelíbylo a tak začala mobilizace která se týkala i mě. Pak to proběhlo po dlouhých roztžkách se to doopravdy stalo Mnichovská dohoda byla podepsána ( http://referaty.ireferaty.cz/301/1657/Mnichovska-dohoda ).
    [​IMG]
    Výstřižek z VB novin


    Pak se toho moc nestalo do nového roku Německo zbrojilo já složil nové důstojnické zkoušky protože ty staré už neplatili a kdybych ty nové neudělal tak bych ztratil hodnost a to sem si nemohl dovolit. Do konce roku jsem trávil hezké chvíle s mojí přítelkýní a taky hodně času jsem strávil se svojí armádou která byla po celý rok pořád modernizována vojáci se učili zacházet s novými zbraněmi a novým vybavením. Koně nahradili nákladní auta, motorky a obrněné vozy k naší armádě byli přiděleny nové brigády, jsou to tydle ženisté a protankové děla. Naše armáda byla plně vyzbrojena a připravena na válku ale pořád jsme nevěděli jestli ňáká válka bude tak proti komu bude vedena. Vojáci byli nervóznější čím dál víc a já taky protože jsem nezažil na vlastní kůži akci jen pár cvičení které se pravému boji nevyrovnají.

    Mladý Erwin Rommel
    leden 1. 1939


    Výstřižek Erwinova životopisu. životopis napsal na konci války
     
  4. Část 3. Čas naděje
    1939 ( WAR )


    Přesně v 0:01 jsme začali oslavovat nový rok. Byl jsem se svojí přítelkyní v Rakouských Alpách, které teď patřili říši, bylo to tam překrásné, čerství vzduch, obdivuhodná příroda a hlavně dobrá lyžovačka a těch středisek. Jen bohužel že většina s těch středisek byla použita jako cvičistě pro Německé horské divize. Byli jsme ubytováni Insbrucku překrásné to město a teď patřilo jenom nám. Jediná věc která mě na městě vadila a to pozemní bunkry které tam nechal postavit důstojník Dietl. Vybudoval velké opevnění od Insbrucku až po Ostravu moc se mě to nelíbilo proč stavět na Italské, Jugoslávské a Československé hranici, vypadalo to jako by už Hitler nepočítal z Československem a Itálií s kterou měl Hitler velmi dobrý politický vztah. Ale to ať čert veme jsem přeci na dovolené a užívám si dovolené a hlavně vročí našeho seznámení, tím myslím seznámení s mojí Natali. 6.ledna jsme odjeli zpátky do Hamburgu kde v tu dobu bylo velmi sychravo. Ale hned jsem si šel zabruslit na zamrzlou řeku Labe která byla v tomto ročním období nejkrásnější. Jen tato zima nebyla tak mrazívá jako ty předešlé a tak v tu zimu v Hamburgu umřelo příliš mnoho lidí, tím že se sněma propadl led. Jedním s těch co tam zahučeli byl i známí spisovatel Wiliam Blake který hledal v Hamburgu inspiraci na svojí novou knihu Novodobí Indiáni. Sice nevím proč jel zrovna hledat inspiraci do Hamburgu ale to je jedno. Hned den na to jsem se dozvěděl že ministr války Hjalmar Schacht ( hroznej nesmysl ) byl odvolán z funkce a nahrazen bývalím polním maršálem z první světové války Valtrem Funkem.
    [​IMG]

    [​IMG]
    Hlava státu a ministři říše

    [​IMG]
    Politický směr a úřadování státu


    Život byl nádherný, měl jsem sámé volno ale to jsem netušil že to volno bude možná i moje poslední. Bylo mi to divné většina vojáků dostávala volno jako by si měli odpočinout před ňákou akcí. Ale co užíval jsem si volna, odjeli jsme na dovolenou do Norska přesně do Stavangeru, bylo to tam nádherné krásné skaliska a taky překrásná krajina a hlavně hrozně milí a hlavně přátelští lidé. V Norsku jsme byli až do 1. března kdy nás povolali do služby zničeho nic prostě jen tak nám přerušili naši bezvadnou dovolenou. Co mě zbývalo musel jsem uposlechnout rozkaz odjed se svojí drahou zpátky do Německa. Má přítelkyně byla rozzuřená a vyhrožovala mě že pokud ji budu takhle opouštět zničeho nic tak že se na mě vykašle, což mě velmi rozčílilo a nadal jsem jí což sem neměl dělat miloval jsem jí, utekla ode mě ješte ten den, každý den sem jí psal dopisy ale nepomohlo to, ztratil jsem ji jednou pro vždy nedala se získat. Od 2.března jsem začal plně pracovat, musel jsem zkontrolovat všechny vojáky, jména hodnosti, prostě vše co musí správná armáda mít seznamy. V ten den mě zavolal můj nejlepší přítel kterého jsem potkal na vysoké škole. Max von Vals který před rokem udělal důstojnické zkoušky mě žádal jestli by nemohl velet jedné mé divizi ale tvrdil jsem mu že je vycvičen na velení obrněných jednotek a já velel jen armádě plné Kavaleriích divizích. Ale Max von Vals mě řekl ať si vyberu novou poštu hned sem se do toho pustil. Byl tam dopis od vrchního velitele armády Ludwiga Becke. V dopise bylo psáno že mě převeleli abych velel třem tankovým divizím. Byl jsem nadšený až tak že jsem slíbil Max von Valsovy že to místo je jeho. Hned jak jsem se stal velitelem tankové armády jsem dostal taky pozvání do tajného výzkumného střediska v Prusku. 4 března jsem se tam dostavil, byla to velice zajímavá exkurze komplexem který byl zhotoven 50 metrů pod zemí. Když jsme byli omrknout vědecké prostory zemědělství tak jsem omylem jednomu vědci vylil kafe na zem to byla taková malá nehoda tato exkurze mě natolik natchla že jsem tam chtěl ješte aspoň hodinu zůstat ale nešlo to jelikož jsem byl převelen, tak bylo hodně papírování. Na druhý den jsem si přečetl noviny a tam tento článek:
    [​IMG]

    V březnu 13. jsme dostali divný rozkaz, ten zněl: ať I. SS Armeekorps ( teda moje armáda ) Přebere Brno a zajistí bezpečnost v Jihomoravském kraji, rozkaz má být splněn do 15. března 1939. Moc jsem se divil jak můžeme někde zajištovat cokoli když to není naše, snad že by válka a Hitler si myslí že dobije Československo do 2 dnů??? To se mě nechtělo věřit, ale rozkaz je rozkaz a tak jsme začali s jeho plněním s Berlína jsme si to pádili přímo do ČSR, když jsme dojeli na hranice tak jsme se divili doopravdy na hranicích stáli německá vojska, a vyseli tam naše vlajky ANO ČSR je naše, s prvních chvil jsem tom nemohl uvěřit ale když jsme projíždeli s naší kolonou přes Prahu kde naás přívital samotný Hitler který tam podepisoval jakýsi dokument. Bylo to pro nás velké víťeztví všichni slavili až na Čechoslováky kteří byli naštváni a rozzuřeni že se něco takového mohlo stát rozkaz jsme splnili a odjeli zpátky do Berlína.
    [​IMG]


    Česko připadlo Německu a Slovensko připadlo komu jinému než Maďarsku které se díky této události stal naším spojencem.
    [​IMG]

    Ještě ten měsíc se toho hodně stalo, třeba jsem našel svoji bývalou přítelkyni. Ale nebyl jsem nadšen když jsem ji našel, protože si našla nového přitele a to Hanze Jajjuna. Byl jsem rozloben že si našla takového vandráka jako je Hanze, byl to chudák byl to običejnej pěšák u dělostřelectva ještě ten den sem mu slíbil že jestli ňáká válka bude tak on ji nepřežije Hanze se mě zasmál do kvichtu, Natalii na mě začala křičet a já naštván sem odjel do Berlína kde se podepisovala dohoda o tom že Nemel připadne pod německo což se taky stalo 24. března.
    [​IMG]

    V květnu 10. Italové vihráli válku v albánii.
    Cítil jsem to válka se blížila. A už jsem věděl i proti komu bude vedena, zřejmě proti Polsku všechna vojska se přesunovala k Polským hranicím a do Pruska. Naše armáda byla přesunuta do Opelnu kde jsem dostal plány útoku na Polsko ( takže sem se ztrefil ) které vám ukážu až v dalším reportu kterej budě věnován jen a jen útoku na Polsko.
    Nemohl jsem žádné informace zdělit vojákům jen vyšším důstojníkům. Ale stala se nečekaná věc v prusku umřel generál teď si už nepamatuji jak se jmenoval, a já měl zastoupit jeho místo které spočívalo v tom že bych velel I. Victory Armeekorps, tudle nabídku jsem musel příjmout jinak bych byl degradován. 23. květma jsem se dostavil na velitelství I. Armády v Prusku a začal jsem připravovat plán na dobití Polska. V ten den jsem zjistil že ministr Ernst Toller zemřel za záhadných podmínek prý spáchal sebevraždu ale já jsem tomu nevěřil ale co ať klidně umřel nesouhlasil totiž s některýma názorama Hitlera to se mu asi vymstilo.
    [​IMG]


    V srpnu 24. jsem se dozvěděl s tajných dokumentů které na naše velitelství zaslala rozvědka z Berlína že byl podepsán jakýsi pakt z Ruskem více sem dám vstřižek z novin:
    [​IMG]

    25. srpna jsme dostali rozkazy ať 30. srpna zautočíme dle plánu na Polské pozice.
    Těch pět dní plné příprav hecování vojáku a ttd.. byli velmi těžké, každý si počítal na prstech kdy vstoupíme do války, napsal jsem dopis Natalii že se jí za všechno omlouvam a že kdybych zemřel tak aby věděla že jsem jí vždy miloval. A Den-D ten den nastal je tu válka.
    [​IMG]

    Mladý Erwin Rommel
    Srpen 30. 1939


    Samotný útok, rozmístění vojsk jak pozemních tak leteckých, jak bude směřovat útok naopak kde se budou budovat obrane pozice třeba v Madarsku atd se dozvíte ve válečném speciálu ( útok na poslko, Operace Zůčtování) Zítra se ho pokusím udělat ale je to hrozně screenů takže musíte vydržet aůle asi určo zítra ho sem dám


    Wyczyszczone i zamykam
    MenEl
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

  1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie