Gra Panzer General 3D: Assault na windows 7.

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez Maciej-Kamil, 5 Kwiecień 2016.

1. Maciej-Kamil

Maciej-Kamil Ten, o Którym mówią Księgi

Otóż udało mi się znaleźć w domu płytę gry wspomnianej w temacie. Zainstalowałem program, ale natychmiast po próbie uruchomienia pojawia mi się to:

Gra pochodzi z roku 1999, próbowałem więc rozwiązać problemy ze zgodnością ustawiając na windows 98 i XP, ale wciąż nie działa. Próbowałem również zainstalować programy "Windows Virtual PC" i "XP Mode", ale okazało się, że mam złą edycję systemu. Gdy próbowałem uruchomić w 256 kolorach, to pojawiło się dokładnie to, co powyżej.

2. moskal

moskal Опричник

3. Maciej-Kamil

4. moskal

moskal Опричник

5. Maciej-Kamil

6. moskal

moskal Опричник

Zależy od programu - najlepiej byłoby znaleźć program który tworzy tylko wirtualną maszynę bez żadnego OS. Wtedy instalujesz normalnie z płyty XP i wtedy winno działać bez problemów. Niektóre programy do wirtaulnych pozwalają odczytywać też wirtualne płyty w czasie pracy wirtualnego kompa to wtedy jest prościej.

Spróbuj tym zrobić maszynę, potem zainstalować WXP a potem grę.
    http://www.dobreprogramy.pl/VirtualBox,Program,Windows,13122.html

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie