Hälsingland

Temat na forum 'CK - AARy' rozpoczęty przez LynxT, 24 Wrzesień 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LynxT

LynxT Nowy

Odcinek 1- Boje i bachory!
    Hälsingland

Piękna kraina, o tak!

Dużo tu pagórków i lasów! Dobra, same wzgórza i lasy.

A ja jestem wielki Björn z Hälsinglandu. Władca wszystkiego co mnie otacza!
    Lubię się czasem zabawić ale ciiii!!!Bo ta na dole to moja żonka!
    Taaaa gładkie ma lica, nie powiem! No to teraz coś o mnie znowu:
    nooo więc... Nie jestem może najmądrzejszy, tak, ale za to mam pary w łapskach że jak stąd do Bizancjum! Nie jeden czerep już rozbiłem. o Wpadłem na taki dziki pomysł że pokaże wam jaki silny jestem! Najadę tych pogan z północy!
    Ha! Mówią że silny chłop z niego ale za to Bóg go facjatą pokarał. Pokaże im potęge Hälsinglandu.
    3 miesiące i zaczniemy łomot!
    Dobra nie tak to miało wyglądać ale zaraz ich policzę! Raaaaz, yyy dwaaa, trzyyyy, mnóstwo! O Boże za dużo, za dużo!!! Może jednak jakoś damy radę?
    Dobra wy na prawo wy na lewo i zaczynamy!

BUM!

Ha! Mnóstwo leży, mówiłem że tak będzie? Czas na oblężenie...
    K***A!!! Źle Źle! Mam tylko mnóstwo ludzi! O mnóstwo za mało! Może jakaś mała pomoc? Armia zbawienia?[​IMG]
    To dopiero patowa sytuacja...
    Dobra chłopaki! Wracamy!
    Wrrrrr... Za co, za co?!
    Wracamy!
    Co!? I ty żono moja Katarino przeciwko mnie?! Dobra policzę żołnierzy...
    [​IMG][​IMG]
    To przestaje być śmieszne! Jak wyruszałem było was o mnóstwo więcej! Pewnie poszli na dziwki... Jak zawsze...
    A może i ja sobie na nie pójdę? Chociaż zdradzać ciężarną żonę, to nie w porządku.
    Dobra ważne że syn! Ale to oznacza też coś innego...
    Idziemy na dziwki!!!

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie