Jak zostać gwiazdą rocka? /SOGRS AAR/

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez OneTwo, 26 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. OneTwo

OneTwo User

AARa z tej gry chyba się nikt nie spodziewał o ile ktoś zna tą gierkę. Shady o'grady's rising star to muzyczna sandboxowa gra RPG w której mamy przyjemność kierować zespołem muzycznym. Po kolei pniemy się po szczeblach muzycznej kariery i osiągamy sukcesy. Zdobywamy tysiące fanów, a przede wszystkim fanek :) No ale dość takiego gadania czas na odcinek.

2. Laveris de Navarro

Laveris de Navarro Ten, o Którym mówią Księgi

Gdzie kupić tę grę?

3. OneTwo

OneTwo User

4. tjord

tjord Nowy

Haha, sam chciałem napisać AARa z tej gry, ale jej monotonia mnie ostatecznie znużyła :) Good luck!

5. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

O kurcze! AAR z gry której szukałem 2 lata i nie mogłem znaleźć. Czekam na dalszy odcinek, licz się z tym że będę zadawać pytania dotyczące nie tylko twojej gry (czyli AARa) ale ogólnie dotyczące tytułu. Pierwsze z nich da się grać Reggae?

Bless!

6. OneTwo

OneTwo User

Niestety Reggae nie da się grać w tej grze :( W SOGRS możemy grać:
    -Ska
    -Punk
    -Rock
    -Metal
    -Blues
    -Jazz
    -Country
    -Rap
    -Pop
    -Folk

Do tego dochodzą wszystkie możliwe mieszkanki powyższych stylów np Pop\Rock czy Metal\Country :) Nie bawiłem się tym jednak jeszcze.

Co do odcinka postaram się jutro coś naskrobać

7. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

W sumie od Ska wywodzi się reggae więc... No ale, czekam na odcinek. Jestem ciekaw jak wygląda w grze rozwój z garażowego bandu do bandu pokroju gwiazdy Światowej

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie