Już nie róbcie z mojego każdego zdania obietnicy - Pro Evolution Soccer 2012 AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Sevgart, 29 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sevgart

Sevgart Targowica

Już nie róbcie z mojego każdego zdania obietnicy
    Pro Evolution Soccer 2012 AAR

Prolog

Jest mroczny rok 2011. Targana niepokojami Rzeczpospolita nie radzi sobie z problemami wewnętrznymi. Straszliwe zamachy wschodnich, zachodnich i izraelskich terrorystów doprowadzają prawie do upadku państwa polskiego. Na szczęście 9 października może się wszystko zmienić. Rozpoczynają się wtedy wybory parlamentarne.

Po kilkunastu godzinach wszystko już jest jasne. Zwycięzcy się cieszą, przegrani się nie cieszą. Zadanie sformułowania nowego rządu otrzymuje Waldemar Pawlak! Wyniki głosowania przedstawiają się następująco:

[table]PSL|47%
    PPP Sierpień '80|25%
    PJN|8%
    PiS|7%
    PO|7%
    NPJKM|5%[/table]​

Wicepremierem zostaje powszechnie lubiany i szanowany Bogusław Ziętek.

Waldemar Pawlak z nowym, modnym gestem.

Tym razem się nie udało panie Kaczyński!

Smutny były premier Tusk​

Miażdżąca porażka PO i PiS jest małym zaskoczeniem dla elektoratu. Prezes Kaczyński na szczęście się nie poddaje i stwierdza, że będą walczyć do końca! Niestety dla PO nie kończy się to tak dobrze. Donald Tusk załamany wyjeżdża za granicę. Udaje się do Holandii i na jakiś czas słuch o nim zanika.

Dopiero po pewnym czasie do gazet polskich dociera następująca informacja:

NOWY ZAWODNIK VITESSE ARNHEM - DONALD TUSK

Tusk od razu wziął się do roboty!

Dodatkowo zamienił logo z Polską na logo takie o.​

MOŻLIWOŚĆ IMPORTOWANIA TWARZY JEST ŚWIETNA! xD. Otóż tak, to bedzie aar z PESa najnowszego, gram w trybie "Zostań Legendą", Tuskiem (jako że nie mieli nagranego TUSK komentatorzy (HAŃBA!) to ustawiłem, żeby wołali na niego w TV Donald, kocham tę grę) , na padzie, lamię niemiłosiernie, zobaczymy jak to wyjdzie. Ofc aar w 100% poważny, starałem się jak najlepiej oddać warunki polityczne z obecnej Polski. Odcinek dedykuję Guzkowowi :*

2. Medievista

Medievista Ten, o Którym mówią Księgi

Ja go kręcę ...:)

3. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Więc czekam na odcinek.

4. Guzkow

Guzkow User

Wunderbar. Coś pięknego, tylko PPP powinno wygrać. Ziętek na pierwszego sekretarza! Dzięki za dedykację :*

5. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Nie no, genialny pomysł! xD
    I czy ty robisz aar z demówki przypadkiem? :p

6. Sevgart

Sevgart Targowica

Nie, już mam oryginała. Wujek z USA przyjechał nagle i mi przywiózł akurat ;f i tej wersji będę się trzymał.

Odcinek w niedziele, jest 16 screenów, filmik (nie obrobiony) ale dziś wyjeżdżam i wracam w niedziele wieczór więc coś tam pokombinuję z tym. Nie będą to długie odcinki i raczej takie luźne wiecie. Pierwszy mecz był z Wisłą :p

EDIT:
    Jeden ze screenów :p, premier przed rozpoczęciem meczu:

7. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Zgapia ode mnie!

Powodzenia enyłej (i tak pierwszy wygram Ligę Mistrzów! ;D )

8. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Czekam na piłkarskie przygody Donalda. :D

9. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Hm... trochę za gęsto włosów ma, ale tak to chyba nie ma o co się przyczepić :p

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie