Kariera w Fifie 14-menadżera na symulowaniu

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Supcio, 15 Maj 2014.

1. Supcio

Supcio User

Jest to seria którą będę opisywał jak symuluje różne mecze. Będę was pytał, żebyście mi pomagali w transferach i w innych rzeczach.Pierwszym pytaniem moim do was jest jaki klub mam wybrać na początek kariery.

2. Zoor

Zoor Ideolog gender

Podejrzewam, że Kmity Zabierzów nie ma w FM, więc w sumie nada się cokolwiek.
    A tak na serio - jeżeli mamy ci pomagać w wyborach, to chociaż jakaś lista propozycji by się przydała. Inaczej z tego nic nie będzie.

3. Supcio

Supcio User

Ale nie w FM tylko w Fifie 14 normalnej. Chcę żebyście wybrali drużynę dla mnie ponieważ mi jest obojętnie jaką drużyną będę zarządzał możecie podać parę propozycji klubów.

4. Languorous_Maiar

Languorous_Maiar Ten, o Którym mówią Księgi

Fifa? Serio? :D

5. PIAJR

PIAJR Ten, o Którym mówią Księgi

Widzew Łódź, oczywiście.

6. Supcio

Supcio User

1 odc. "Transfer Keenana"
    Cześć,wybraliście większościami głosu Widzew Łódź, więc dla was będę prowadził Widzew.Celem moim wyznaczonym przez zarząd jest dojść do ćwierćfinału pucharu polski i nie zakończyć ligi w dole.Na transfery dali mi 350tys., a na pensje 3tys. Pomyślałem, żeby ściągnąć Bannigana jest on uzdolnionym piłkarzem, a poza tym ma 75 potencjał.Gra w klubie beniaminków ligi Szkockiej.Chcieli za niego aż 1,6mln, więc odpuściłem pozyskanie jego.Potem postanowiłem z tego samego klubu ściągnąć słabszego LP Keenana.W tym czasie sprzedałem do Pogoni Kaczmarka za 70tys. zarząd dał mi 60tys.Keenan przechodzi do nas za 60tys., będzie zarabiał 1500 i będzie grał 4lata u nas.Czas na pierwszy mecz sparingowy i to z Brightonem jak dla mnie no to za ciężko będzie.
    Mój skład na ten mecz:
    BR=Mielcarz(62)
    PO=Kikut(62)
    PŚO=Lafrance(59)
    LŚO=Wasiluk(59)
    LO=Urdinov(57)
    PPD=Okachi(63)
    LŚP=Mroziński(60)
    PP=Alex Bruno(65)
    LP=Rybicki(56)
    ŚPO=Cetnarski(63)
    N=Viśniakovs(64)

ławki wam nie będę podawał.W nawiasie macie owerol.
    Relacja z meczu:
    Dunk z Brighton dostał żółtą kartkę w 8minucie.W 13minucie Ward strzela gola.Przed przerwą Wasiluk dostaje kartkę.W 49 minucie zmiana Rybicki schodzi, wchodzi Viśniakovs.W 53 minucie wyrównanie gol Centarskiego.Po 22minutach Okachi zeszedł, a wszedł Betrović.Chwile póżniej Viśniakovs zeszedł, a wszedł Mikita.Niestety w 81minucie gol dla Brighton zdobyty przez Andrea Orlandi.

Zmian w przeciwnej drużynie nie pisałem bo uznałem za nie potrzebne.
    Ciekawostki:
    Podbeskidzie grało z Salzburgiem u siebie przegrywało 2:0 i w 80minucie Chrapek strzelił honorową bramkę dla Podbeskidzia.

Możecie komentować i dawać mi porady na temat Widzewa i mojej kariery.

7. Luuny

Luuny Ten, o Którym mówią Księgi

Hmm mogłeś faktycznie wybrać FM,a nie FIFE ;)
    A jak na początek, to pisz gramatycznie.
    Fotki by się przydały... Czekam niecierpliwie :p

8. Supcio

Supcio User

Dziękuje za opinie.Fotki będę dawał, a z FM nie będę opisywał kariery bo mam 13, a nie 14.:)

9. PIAJR

I co z tego, że masz 13, a nie 14?

10. Supcio

Supcio User

W FM13 nie mam najnowszych składów.Jak dodać fotki?

11. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Za pomocą tagu lub za pomocą panelu w edytorze.

Błagam, nie szafuj tak wielkością czcionki...

A co do składów, co za problem ściągnąć najnowsze? Na pewno masa modów na ten temat jest.

12. Supcio

Supcio User

Ale z komputera fotki jak tu zamieścić.

13. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

14. Supcio

Supcio User

już wiem.

15. PIAJR

I co z tego? Przecież jeśli masz oryginalą grę to nie ma problemu z ściągnieciem uaktualnienia zrobionego przez fanów. A nawet jeśli nie masz takiego uaktualnienia, to możesz grać na nieaktualnym składzie.

16. Supcio

Supcio User

2 odc. "debiut Keenan(a)"
    Cześć tu mój kolejny "odcinek"- nie będę opisywał meczów ponieważ dam fotki ich.Teraz przechodzimy do kariery.
    Ponownie będę ściągał piłkarza z ligi szkockiej.Tym razem na celownik mój wstąpił MacDonald 27letni bramkarz Hearts(y).
    Kolejny sparing:
    Nie poszedł dobrze powiem nawet, że bardzo źle.Trzeba dodać Rybicki strzelił gola i miał karnego którego niestety nie wykorzystał.
    Próbowałem ściągnąć MacDonald(a) na razie nie udanie, ale nadal próbuje.
    Kolejny sparing, w którym zadebiutuje Keenan:
    Znakomity debiut Keenan(a).On ma dopiero 19 lat i już tak znakomicie gra.

To wszystko dziś były dwa mecze, ponieważ duża aktywność była pod ostatnim "odcinkiem" jeszcze MacDonald(a) nie kupiłem, ale będę jeszcze o niego walczyć.Dajcie porady o treść kariery i mojej serii także komentujcie odcinki to dużo dla mnie znaczy.

17. R3fr3Sh

R3fr3Sh Znany Wszystkim

Może screeny rób, hmmm na komputerze?

18. Supcio

Supcio User

Sory, ale FIFE mam na xboxie.

19. Gieromaker

Gieromaker Aktywny User

A nie prościej zrobić AARa z czegoś na komputer?

20. Luuny

Luuny Ten, o Którym mówią Księgi

Niech gra dalej :)
    Sądząc po zacięciu, może się uda ;)
    W dalszym ciągu gramatyka i składnia...

Ostatnia edycja: 28 Maj 2014
  21. Supcio

Supcio User

3 odc. "Viśnakovs bez formy"
    Cześć tu kolejny odcinek z kariery Widzewa.Więc zaczynajmy.
    Wypożyczyłem Kasprzaka do Bohemians może ma taki owerol jak Keenan, ale na ŚP mam dużo piłkarzy.Pochwaliłem na konferencji prasowej Keenan(a) za ostatni mecz.Starania o MacDonald(a) dalej są.Mecze towarzyskie dobiegły końca i czas na sezon.Niestety nasi napastnicy są bez formy jeśli nie odbudują formy strzeleckiej no to będzie kiepsko.

Czas na pierwszy mecz z Pogonią to będzie ciężki mecz na szczęście gramy u siebie.
    Viśnakovs dalej nie strzela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Z motywowałem zespół do meczu z Górnikiem na ich obiekcie.Sprzedałem Mielcarza do Jagielonii za 70tys. zarząd dał 60tys.
    Kolejny mecz:
    Mecz się skończył wynikiem którym się spodziewałem.
    Odpuściłem pozyskanie MacDonald(a) i ściągnę z tego samego klubu rezerwowego bramkarza Ridgers(a)
    Motywuje Widzewa przed meczem na własnym obiekcie z Lechią.
    Jest Ridgers przechodzi do nas za 100tys. będzie zarabiał 2000.Kontrakt ma na 4lata i zagra przeciwko Lechii.
    Zamierzam ściągnąć Nurkić 21letni rezerwowy LO Osters(u)
    Czas na ostatni mecz tego odcinka czyli mecz z Lechią
    Niesamowite pierwsze 3 punkty zdobywamy.Niestety Viśnakovs dalej pudłuje.Po tym meczu pochwaliłem Rybickiego, bo naprawdę się stara.

Dziękuje za uwagę proszę dawać porady o treść kariery lub serii.Na zakończenie mam pytanie chcecie pod odcinkami widzieć tabele czy nie?

22. PIAJR

Faktycznie lepiej jakbyś grał na kompie. Co do tabeli - to pod koniec odcinka jak najbardziej. W sumie to może ten FM 2013 nie jest najgorszym rozwiązaniem?

23. Supcio

Supcio User

Pomyśle o FM13 :)

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie