Krucjata (Niemcy 1936-?)

Temat na forum 'HoI III - AARy' rozpoczęty przez szudow, 11 Sierpień 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szudow

szudow User

Na wstępie zaznaczam ,że to mój pierwszy AAR dodatkowo jestem beznadziejny jako pisarz.
    Gram na patch 1.1c.
    Postanowiłem zacząć od reorganizacji.
    Na pierwszy ogień poszła dyplomacja i technologia:
    Plan: Państwa neutralne powinny pozostać neutralne.
    Plan: rozbudowa przemysłu, średnie czołgi
    Pierwsze efekty:

Wieści ze świata:
    (Ciapa jestem i nie zrobiłem screena na początku wojny więc macie na pocieszenie to):
    Etiopia podaje się:

2. szudow

szudow User

Odcinek 2
    Volkischer Beobachter donosi:

Dzięki wielkiej mądrości i przenikliwości Führera udało się na nam zrzucić jarzmo traktatu wersalskiego! Lud jest pełen wdzięczności niezorganizowane wiece wyrażające poparcie dla NSDAP przeszły po ulicach największych Niemieckich miast!

Benito Mussolinni dokonał dobrego wyboru wchodząc do sojuszu z Niemcami, razem jesteśmy wstanie pokonać komunistów!

Kolejny sukces w walce ze złem i niegodziwością! W Hiszpani ,dzięki pomocy,zwłaszcza,Niemiec i Włoch faszyści na czele z Franco zdołali pokonać Komunistów. Jest to początek sukcesów w naszej krucjacie przeciwko bolszewikom.

Incydent na moście Marco Polo zapoczątkował wojnę między Japonią a Chinami i jej sojusznikami. Oczywiście są już pierwsze sukcesy.

---------- Post dodany 12.08.2009 o 21:00 ----------Poprzedni post został napisany 11.08.2009 o 21:27 ----------

Odcinek 3

Oś rośnie w siłe. Podli kapitaliści i ochydni komuniści dryżyjcie krucjata nadchodzi!

anschluss Austrii

Słabi i zdegenerowani przywódzcy zachodni po raz kolejny dali się oszukać dla Hitlera!

Dnia 12 października istnienie zakończył bękart traktatu wersalskiego!

Sukces naszego Włoskiego sojusznika.

wojna Japońsko-Chinska

Technologia

AAR wyczyszczony i zamknięty. Gdy wróci wena, kontaktować się z funkcyjnymi działu.
    Biedrona

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie