Krzyżowi królowie II - aar sukcesyjny

Temat na forum 'CK II - AARy' rozpoczęty przez Wiarus, 21 Kwiecień 2015.

?

Wybór postaci

1. Skandynawia

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Wschód

0 głos(y/ów)
    0,0%
  3. Europa Środkowa

0 głos(y/ów)
    0,0%
  4. Zachód

3 głos(y/ów)
    27,3%
  5. Europa Południowa i Północna Afryka

4 głos(y/ów)
    36,4%
  6. Bałkany

3 głos(y/ów)
    27,3%
  7. Bliski Wschód

0 głos(y/ów)
    0,0%
  8. Indie

1 głos(y/ów)
    9,1%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wiarus

Wiarus User

Byłby ktoś chętny wziąć udział w kolejnym AARze sukcesyjnym. W przeciwieństwie do sevgartowego miałby bardziej zmodyfikowane zasady.

1. Każdy gracz gra tylko jedną postacią.
    2. Każda "tura" [czas na rozegranie i opisanie] trwa cztery* dni, po minięciu terminu kolejka przechodzi na kolejnego gracza z listy.
    3. Zakaz ponownego ładowania, powergamingu i nieuczciwych zagrań [banicja wszystkich wasali].
    4. Przymus postępowania zgodnie z cechami [osoba uczciwa nie będzie łamać rozejmów, tchórz nie stanie na czele armii przeciwko potężnemu wrogowi a ufny nie będzie zachowywał się paranoicznie].

* do ustalenia

2. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

dodałbym jeszcze grę na CK2+ oczywiście, się piszę, ale nie wiem czy dam radę z limitem czasowym ( specyfika mojej pracy i 2 młodszych braci na jednego kompa).

3. Wiarus

Wiarus User

CK2+ na moim komputerze osiąga prędkość HoI - tam czas liczy się w godzinach. :)

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

4. Wiarus

Wiarus User

Istnieje możliwość, żeby zagrać z modem dodającym system edukacji rodem z modu AGOT. Zgadzacie się?

5. ers

Podaj nazwe i link na steama. Narazie mam uszkodzona myszke, ale jak naprawie to go sprawdze.

6. Wiarus

Wiarus User

Dziwne, jestem pewien że kilka dni temu widziałem ten mod na Steamie a teraz już nie ma.

7. Wiarus

Wiarus User

Mam także pytanie do głosujących - jakie macie DLC i na jakich rozpocząć grę?

8. ers

Ja mam wszystkie.

9. Wiarus

Wiarus User

Łącznie z inwazją Azteków?

10. ers

Tak. To moze na 2 malych modach: jednym dajacym mozliwosc krucjat ortodoksom i drugim dajacym kilka dodatkowych opcji i eventow. Linki do Steama podesle ci jutro.

11. Wiarus

Wiarus User

Ersa nie ma więc rozpocząłem rozgrywkę na stworzonym w RD "hrabii"/pronojara/dynatoia Brendesion [Brindisi] w 769 roku. Oj będzie się działo. :wojak:

12. Wiarus

Wiarus User

13. ers

Nie wiem jak dzis - jestem po nocce, jutro niby mam wolne, ale troche roboty koło domu i wieczorem boerzmowanie brata. Za to od wtorku będę miał już normalny rozkład dnia, więc do końca tygodnia powinienem to rozegrać.

14. ers

Sorki za post pod postem. Po zrobieniu aktualki gry uruchomilem save i rozegralem ok. 10 lat. Reszte dogrywac bede popoludniami i przy dobrym wietrze skoncze do weekendu.

15. Wiarus

Wiarus User

Spokojnie, nie śpiesz się. Jest nas na razie dwóch a ja spokojnie poczekam.

16. ers

Dobra. To rozegram to na spokojnie.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie