Let's Play Alexander

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Simoners, 12 Listopad 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Ostatnio postanowiłem nagrać coś z gry Alexander. Jest tylko misjia 2 ponieważ 1 to był wieki problem z konwertowaniem :D

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/Pakajlo

Mówcie co jest źle, o czym warto mówić itp (wiem, że czasami są trzaski , ale to po części wina mikro :))

2. Artafrates

Artafrates Ten, o Którym mówią Księgi

Jest źle bo to filmik.

3. Nuke

Nuke [heinkel intensifies]

Hmm, od kiedy IG AARy zmieniło nazwę na IG Let's play?

4. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Technicznie to też AAR.

5. Legend

Legend リヴェン

Nie mam nic przeciwko formie AAR'a, ale na prawdę musi on być z kiczowatego Alexandra ?

6. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Widzę, że let's play to zło więc jeśli tak to usuńcie ten temat.

Dlaczego Alexander ponieważ ta gra bardzo mi się podobała. Może jest kiczowaty, ale ma też swoje lata.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie