Najazd Klackonów (MoO3) - VideoAAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Laveris de Navarro, 27 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Laveris de Navarro

Laveris de Navarro Ten, o Którym mówią Księgi

Najazd Klackonów
    Odcinek 1
    Odcinek 2
    Odcinek 3

[video=youtube;yJ6e7c8_E9s]http://www.youtube.com/watch?v=yJ6e7c8_E9s[/video]​
    ***​

Witam z moim drugim Actual Play'em. Tym razem, problemów z dźwiękiem będzie mniej, a początek mojego VAARu z Icewind Dale 2 można uznać jako mój falstart (będę go jednak kontynuować).

2. Sitro

Sitro Guest

1. Nie wiesz, co mówić i robisz ogromne pauzy.
    2. Jak już coś mówisz to się jąkasz.
    3. Mamroczesz do siebie, co irytuje równie mocno, jak nie bardziej od jąkania.

Życzę ci przynajmniej jednego widza, bo to jest koszmarne.

3. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Oj tam nie jest tak źle, fajnie że robisz aara z MoO3 bo nie mogę go rozgryźć. Ostatnio wysyp aarów kosmicznych, X3:TC - który niestety nie jest kontynuowany od dłuższego czasu, GalCiv2 teraz Laverisa no i jeszcze całkiem inna tematyka, aar OneTwo z SOGRS'a

Nic tylko czytać/oglądać

4. Laveris de Navarro

@Sitro

Będę tworzyć konspekty przed odcinkiem i je stosować. Pauzy czasem nie są wadą, pozwalają bowiem na skupienie przekazu na jakimś elemencie (nie trzeba przecież czytać na głos każdego z klikanych elementów). Jąkania wyzbędę się, jedynie... tworząc videoodcinki. ;) (przyczyna leży w braku praktyki publicznego mówienia).

@Matheos
    Po doświadczeniach z AARem z ID 2 uznałem, że trochę o warstwę tekstową warto zadbać. ;) Zastanawiam się nad tym, by nie dodawać screenów w elemencie tekstowym AARu.

5. Slodki

Slodki Aktywny User

łeee robale :p

6. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Slodki raczej: jeeeee! robalee! :D Fir de powah of isektoidz! :p

Bless!

7. Zoor

Zoor Ideolog gender

Strasznie buczy ci wentylator.

Edit: sorry, Lav, ale nie da się tego oglądać - klikasz milion razy różne okienka, mamrocząc coś do siebie.

8. Laveris de Navarro

Najazd Klackonów - Odcinek 2
    [video=youtube;SE6l41gl76E]http://www.youtube.com/watch?v=SE6l41gl76E[/video]

Najwyraźniej wentylator na laptopie "lubi" MoO3, bowiem włącza się głównie gdy gram w tę grę (przy Icewind Dale 2 - zdecydowanie radziej). Na pocieszenie, mamy rozgrywkę od 5 do 13 tury, a sam plik .mp4 ważył około 25 MB.

Pytania, zażalenia, odpowiedzi? :)

9. Zoor

Zoor Ideolog gender

Lav, dalej klikasz i coś tam mówisz, ale jest lepiej, chociaż jeszcze nie tak, jakbym chciał - zakładasz chyba, że wszyscy zjedli zęby na MoO3, a tak nie jest. Poprawimy sobie gospodarczo, czy jak to ująłeś przy jednej z akcji dyplomatycznych nic mi nie mówi - jakbyś mógł czasami wyjaśniać, co robisz, to by było dużo bardziej przystępnie.

10. Laveris de Navarro

Przyjęte. :) W następnym odcinku dodatkowo także dokładniej omówię ostatnie rzeczy, jakie podjąłem, tudzież skomentowałem.

11. Laveris de Navarro

Najazd Klackonów - Odcinek 3
    [video=youtube;dSAVa92kjbg]http://www.youtube.com/watch?v=dSAVa92kjbg[/video]

Trochę wyjaśnień dodałem, zresztą teraz rozgrywka trochę lepiej mi idzie. Gdyby nie gorsze samopoczucie ostatnimi czasy, nagrałbym dodatkowe kilka minut do tego odcinka.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie