Najlepszy AAR EU2 2006

Temat na forum 'EU II - AARy' rozpoczęty przez Najlepszy AAR 2006, 3 Styczeń 2007.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Uwaga! Oficjalnie rozpoczyna się konkurs na najlepszy AAR z EU2 w roku 2006! Oto krótki regulamin:
    1.Konkurs będzie trwał dwa tygodnie od daty ogłoszenia (tj. napisania tej wiadomości).
    2.Głosować można tylko raz.
    3.Nie można głosować na swojego AARa.
    4.Głosy należy w formie prywatnej wiadomości przesyłać do użytkownika "Najlepszy AAR 2006", w temacie wpisując "Najlepszy AAR EU2 2006".
    5.Głosuje się na trzy najlepsze w swojej opinii AARy z EU2, których co najmniej jeden odcinek ukazał się w roku 2006.
    6.Ważna jest kolejność w jakiej się głosuje, tj. AAR z numerem 1 otrzymuje 3 pkt, AAR z numerem 2 otrzymuje 2 pkt, a AAR z numerem 3 otrzymuje 1 pkt.
    7.Głosując należy podać w odpowiedniej kolejności miejsce AARu, tytuł i autora. Przykładowy głos wygląda tak:
    Nie trzeba podać trzech AARów, wystarczy jeden albo dwa. Punkty dostają w takim przypadku tak samo.
    7.Wygrywa AAR który otrzyma najwięcej punktów; do wiadomości publicznej zostaną podane wyniki wszystkich AARów, które otrzymały przynajmniej jeden głos.
    8.Cztery AARy, które wygrają głosowania w poszczególnych grach (EU2, HoI2, CK, Victoria) zmierzą się w tygodniowym głosowaniu na "Najlepszy AAR 2006".
    9.Organizator- Larry2903; komisja licząca: Larry2903, Dazmo, Paker111.
    10.Nagrody… sława i chwała ;) . Ewentualnie ranga „Best AAR EU2 06”, ale jeszcze nie jest to pewne.

2. Larry2903

Larry2903 Ten, o Którym mówią Księgi

W EU2 mam trzech faworytów- pierwszy jest Rzym, a z drugim miejscem się jeszcze zastanawiam- heska maskarada czy śląscy piastowie?
    PS. Ciekawe, czy ktoś jeszcze pamięta "Historia Poloniae" :D .

Mam nadzieje, ze się nikt nie sprzeciwi jak oczyszcze ten topic, zamkne i pozostanie on w celach informacyjnych, już zostawie ten post Larrego, jak organizuje to mu się tyle nalezy :p
    Serek

3. Larry2903

Serek, pamiętasz od czego gorsza jest nadgorliwość :) ? To miał być temat informacyjny, dyskusyjny i wynikoogłoszający ;) . Kończąc spamm: ostatnie odcinki zaważyły na tym, że 2 miejsce u mnie zajęła Hesja.
    Czy będzie niespodzianką wiadomość, że póki co w głosowaniu prowadzi Rzym :) ?

4. Mandeel

Mandeel Ten, o Którym mówią Księgi

Jest mi bardzo miło z tego powodu. Lecz głosowanie jeszcze trwa i z całą pewnością podziękowania pozostawie na koniec ;).

Larry z numerkiem, wiem doskonale od czego, ale to nie było nadgorliwe, ino porządkowe :p choć Mandeelowi tego nie mów :D Zostaw mi resztki głosu w moim dziale ;)
    Serek

5. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

Ja głosowałem :) Nr. 1 Hesyja, Nr. 2 "Żym" a Nr. 3 nie pamiętam :p

6. Madlok

Madlok Guest

Czy nie mogłaby obowiązywać jakaś cisza wyborcza? Skoro głosuje się na PW, a nie w ankiecie, to myślałem, że wybory mają ambicje by być bezstronnymi.

7. Larry2903

Głosowanie jest jak najbardziej tajne, ale nikomu nie można zabronić ujawnienia, na kogo się głosowało. Jeśli chodziło o ten Rzym- to przepraszam, to był ostatni sondaż i od tego momentu aż do końca głosowania żadnych wyników.

8. Leoncoeur

Leoncoeur Znany Wszystkim

@Larry
    heh, true, tylko czemu ten sondaż do kazdego topicu wciskasz w jakim cos napiszesz? ;)

---

z mojej perspektywy
    Rzym
    Piastów Śląskich Żywoty
    Zakon Krzyżacki

niekoniecznie choc raczej w tej kolejnosci.
    Tylko nie wiem czy oddam glos, bo zasadniczo obiecalem sobie od poczatku ze oceniac bede tylko zakończone AARy, ale jak sledze tu rozne, to ze swieca takich szukac :shock:

9. Larry2903

Zakończone AARy... Historia Poloniae ;) . Poza tym to niewiele, ale głosuj, najważniejsza przecież jest jakość.

10. Madlok

Madlok Guest

Czy ktoś głosuje na AARy z gier multi, i czy one w ogóle biorą udział w konkursie? Wydaje mi się, że nie. Dobrze myślę?

11. Mandeel

Regulamin o nich nie wspomina, czyli wychodzi na to, że nie... Zresztą w poprzednich edycjach konkursu AAR'y z multi udziału nie brały. Wydaje mi się, że podobnie jest i teraz.
    Pozdrawiam, Mandeel

12. Larry2903

Hmm... teoretycznie można zagłosować na AAR będący częścią AARa multi- trzeba jednak napisać autora.

13. daldow

daldow User

Czy jeśli wysłałem juz glos, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na jego update czy nie przewidujesz takiej mozliwości ?

14. Larry2903

Hmm... dobra, w temacie wpisz "Najlepszy AAR EU2 2006- POPRAWKA". W samym głosie normalnie.

15. Basileios

A ja jestem przeciw. Takie "dzieła", żeby tylko zbić inflację nie powinny raczej być oceniane, bo i tak mają mierne szanse zwycięstwa.

16. Darker

Darker Guest

Daj innym je ocenić. To są AARy jak każde inne.

17. Larry2903

Jak ktoś nie chce to nie zagłosuje, jak ktoś chce to można. Nie widzę powodów żeby zabraniać.

18. Kharnan

Kharnan Nowy

Niech każdy głosuje na tego AARa, który mu się podoba, multi czy nie...ważne, żeby się podobał. Ja tam EU multi (jako gry) nie uznaję, do multi mam WoWa, jednak dla innych to może być esencją gry, podobnie jak AARy stworzone w oparciu o rozgrywki tego typu.

19. Do końca głosowania zostały 2 dni.

20. Glosowanie przedłużone do piątku włącznie.

21. Mandeel

Nie to bym się dopytywał, ale jak tam liczenie głosów ?:) Konkurs jest ważny ?

22. Wyniki konkursu:
    1.Hessen: the masquerade -Leoncoeur: 31 pkt.
    2.Senat i Lud Rzymski- Mandeel: 30 pkt.
    3.Piastów Śląskich Żywoty- Vata: 15 pkt
    4.Pravda vítězí- czeski AAR- Czup: 12 pkt.
    5.Zakon Krzyżacki- Von-s: 4 pkt.
    6.Historia Poloniae- Larry2903: 2 pkt
    7.Państwo Niderlandzkie ...-Dopel: 1 pkt

23. daldow

daldow User

Ech, Przegrałeś Mandeel jednym punktem. Jaka szkoda. Ale przyznać trzeba, ze konkurencje miałeś dobrą. Mam nadzieje, ze zwycięstwo zmobilizuje autora do przeniesienia AARu do nowego działu, a ciebie Mandeel nie zniechęci do kontynuowania, na co bardzo liczę.

Gratuluję zwycięzcy i (prawie) zwycięzcy :)

24. Basileios

Ura :p Szczerze kongratulejszyn ode mnie - wiernego czytelnika :p

Może ciasteczko dla zwycięzcy? ;)

25. Czup

Czup Znany Wszystkim

Zwycięzcy gratuluję (zdecydowanie zasłużył), a ze swojej strony dziękuję tym, którzy oddali głos na moją tfu-rczość.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie