Oceń poprzedni utwór 2016

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez de Ptysz, 14 Styczeń 2016.

1. de Ptysz

de Ptysz Ten, o Którym mówią Księgi

Jedziemy dalej:

11/10, wincyj takiej muzyki :cool:

2. moskal

moskal Опричник

3,5/10 - nie jest to moja sfera, ale przynajmniej nie gryzie

EDIT - nie, nie jest to piosenka o zabijaniu

EDIT2 - tak, wiem, że na graficzce jest błąd, ale to nie moje dziełko

Ostatnia edycja: 16 Styczeń 2016
  3. tjord

tjord Nowy

Mówiąc szczerze to w połowie ściszyłem i miast słuchać zacząłem szukać skąd pochodzi animacja, a po kwadransie skapłem się, ze miałem muzyczke ocenić :> Nie rezonuje zbytnio w mych uszach.
    4/10

4. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Reanimuję. 5/10 bo z jakiegoś powodu czegoś mi tutaj brakowało.
    A tutaj hymn wszystkich, którzy w MOBAch i RPGach zabiją przeciwnika podczas skoku.

5. moskal

moskal Опричник

5/10 - troszku śmieszkowa, ale jednak nie łapię rytmu czy radości

A ja znowu smuty..

6. Hendryk

Hendryk Aktywny User

7/10, rzeczywiście smuty.

7. tjord

tjord Nowy

Oooo, das gute kindermetal, dawno nie słuchałem starego dobrego Najtłisza :D
    7/10

Niedawno wyszła nowa płyta mojego ulubionego projektu przerabiajacego muzykę z anime na jazz, więc:

8. de Mont Salvy

de Mont Salvy Ten, o Którym mówią Księgi

Już się bałem, że będzie kreskówka z kiepską piosnką (choć oryginał jest lepszy od dzisiejszych japońskich "utworów") a tak całkiem nieźle: 7/10.

I czas na zaiste zacną pieśń!

9. moskal

moskal Опричник

8/10 - miłe do słuchania oraz sensowność trzyma.

10. Maciej-Kamil

Maciej-Kamil Ten, o Którym mówią Księgi

Rytm: fajny, idealnie wpasowujący się w słowa. 8/10
    Słowa: nic nie zrozumiałem, ale ładnie współpracowały z rytmem. Spora część składała się z powtarzania "ari-łuji-ja", jednakże nie nudziło się to. 7,5/10
    Teledysk: prosty, nie przeszkadzający w odbiorze, złożony z obrazków prawdopodobnie nawiązujących do treści piosenki.
    Ocena ogólna : 8/10

11. thrashing mad

thrashing mad Ten, o Którym mówią Księgi

Hmm, Maciej-Kamil - chyba wystąpił jakiś błąd bo nie mogę włączyć filmu.

12. tjord

tjord Nowy

Mój boziu, ani to słuchalne, ani śmieszne.
    1/10

13. moskal

moskal Опричник

Miks różnych stylów. Generalnie słucha się dobrze, ale dla mnie to raczej jednostrzałowiec niż coś co trafi trwale na moją listę.
    Poza tym - wątek instrumentalny nadawałby się do walki z bossem :p 6,3/10

14. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

"ten film wideo zawiera treśćod partnera AdShare MG for a Third Party, który zablokował go na mocy praw autorskich"
    Więc tego Moskalowego utworu miło mi się słuchało 7/10

15. de Mont Salvy

Ha! Klasyka, więc będzie 10/10. Rzuciłbym teraz jakimś ELO czy Procol Harum ale jestem w romantycznym nastroju więc będzie to:

16. McFlash

McFlash Panzer Pony

17. Maciej-Kamil

Maciej-Kamil Ten, o Którym mówią Księgi

7/10

+ Dobry rytm
    +/- Słowa nie przeszkadzają w słuchaniu, ale historia utworu jest sztampowa: głównej bohaterce jest smutno z powodu tego, co kiedyś zrobiła i skutków, jakie to wywoła.

Mshomoky lubi to.
  18. de Mont Salvy

10/10. Jedna z najlepszych piosenek z całego cyklu. Andrzej Korzyński potrafił komponować.

Jak to oglądam gotów jestem uwierzyć w teorię dewolucji profesora Giertycha.

19. cobran

cobran Ten, o Którym mówią Księgi

Bardzo dobrze, 2/10 bo nie słucham rapsów i mój kolega z grupy napoił mnie obrzydzeniem do tego całego gangu :p

20. tjord

tjord Nowy

Oł mi oł maj, melodyjnie Sabaton od paru płyt sie prawie nie zmienia. Dzięki Bogu :D
    9/10

21. Tobi

Tobi Ten, o Którym mówią Księgi

22. Mshomoky

Mshomoky Aktywny User

23. moskal

moskal Опричник

Jakoś mnie nie porwało czy coś 4/10

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie