Płyta główna

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez Legend, 4 Marzec 2016.

1. Legend

Legend リヴェン

Tak się złożyło, że wpadł mi w ręce procesor-potwór od intela - i7-5690x, więc postanowiłem sobie też trochę ulepszyć resztę PC. Wszystkim się już zająłem, ale nie mam pomysłu na płytę główną oraz wacham się przy obudowie.
    O ile w kwestii obudowy wybiorę chyba coś od Silentium to jeśli chodzi o płytę główną mam poważny dylemat. Tak na szybko myślałem o MSI X99A SLI Plus, ale brak mi tutaj zdecydowania i otwieram się na możliwości.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie