Początek końca - AAR konkursowy

Temat na forum 'Darkest Hour - AARy' rozpoczęty przez cizinec, 14 Kwiecień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. cizinec

cizinec Nowy

Wielka wojna nie rozwiązała żadnego problemu.

Wielu myślało, że powojennej sytuacji nie jest możliwe utrzymać. I mieli rację.

Po pierwsze, w 1937 roku Japonia zaatakowała Chiny. Niemcy następnie zająłi w 1938 roku Austrii i Sudetów. I w 1939 roku nastąpiła aneksja Czech.

Wojna była bliska...

...i ja stałem się żołnierzem.

5 Września Niemcy zaatakowali nas.

(Straż graniczna i niemiecki czołg.)

Wielka Brytania i Francja wypowiedziały Niemcom wojnę...

... ale potem po prostu siedziałi i patrzyłi na Niemców z linii Maginota i z Anglii.

Sytuacja była krytyczna.

Nasi żołnierze walczyli dzielnie, lecz wrogów było zbyt wiele. Polska została podzielona po raz czwarty...

... i ja nie wiedziałem co zrobić.

W końcu w przebraniu przekroczyłem granicę...

... a teraz na Bliskim Wschodzie przygotowuje polskie jednostki.

Ciąg dalszy nastąpi... Miejmy nadzieję. :)

Od ponad miesiąca nie pojawił się nowy odcinek więc zamykam aar. W razie chęci kontynuowania skontaktuj się z którymś z moderatorów działu.
    Pozdrawiam, N.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie