Przez Skyrim z Kozakiem AAR.

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez kozakfull, 10 Grudzień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kozakfull

kozakfull Nowy

Witam wszystkich.
    Jest to mój pierwszy let's play na youtube.
    Ten odcinek nie wyszedł mi najlepiej.
    Ale chciałbym abyście go skomentowali, skrytykowali i ocenili.
    [video=youtube;TUuwGGcggW4]http://www.youtube.com/watch?v=TUuwGGcggW4&list=PL821483496567314D&
    amp;context=C26cd6ADOEgsToPDskJY66cKPv9tZINEx2RdgL Ef[/video]
    Zapraszam do oglądania kolejnych moich filmów.

2. Legend

Legend リヴェン

Grasz jaszczurkowym brzydalem, który nie przypomina postaci z anime. Przykro mi, ale ja nie oglądam jaczurek, postać musi wyglądać schludnie, a mnie takie coś odpycha na starcie.

3. michall55

michall55 Znany Wszystkim

kozakfull: Jaszczurka OK. Każdy woli inną rasę w grach. Raczej nie będę oglądać chyba że z nudów.
    Legend: Nie każda postać musi przypominać postać z anime :)

4. Madlok

Madlok Guest

Nie da się słuchać, przynajmniej w słuchawkach. Powinieneś zlikwidować stuki i pogłośnić dźwięk.

5. Toril

Toril Nowy

No. Jeśli masz na prawdę taki głos to daj sobie spokój - nie da się tego słuchać (jakieś dziadkowate mamruszenie czy-co). I w zasadzie to wystarczy - kwestie techniczne nie mają znaczenia jeśli "audio" nie jest radiowe.

6. SaS TrooP

SaS TrooP Znany Wszystkim

Tak się zastanawiam czy oglądać. Skyrim z tego co wiem ma jedną fabułę, a wkrótce zacznę w niego grać. Czy ten AAR będzie jednym wielkim spojlerem dla mnie?

7. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Fabuła w Skyrim jest nieważna, w Elder Scrollach chodzi o zwiedzanie świata i nie *******nie się, że Bethesda zrobiła coś bez sensu :p

8. kozakfull

kozakfull Nowy

Ok.
    Więc usunę moje filmy i zacznę nagrywać gdy już wszystko obczaję i kupie nowy mikrofon.
    Ten dźwięk to wina karty dźwiękowej i mikrofonu.
    Nowe odcinki możliwe wrzucę po nowym roku lub wcześniej.
    Jeszcze nie wiem z czego.
    Pozdrawiam wszystkich.

9. Barlow

Barlow Znany Wszystkim

"Tak naprawdę jestem lektorem filmowym, tylko się ukrywam"

Ja jedyną szansę na dobrego AAR-a widzę w wycięciu ze Skyrima tylko eksploracji i okraszeniu tego jakąś dobrą gawędo - fabułą (wiesz, mroźne obrazki i mroczne, heroiczne historie, jakaś poezja, coś takiego)
    Powodzenia!

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie