Remake Millennium- "Nasza Ostatnia Szansa."

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez vimes6, 10 Sierpień 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. vimes6

vimes6 Guest

Po pierwsze, ten AAR jest moim pierwszym w życiu, więc pewnie na pewno będą jakieś wpadki i nieścisłości.
    Z tego powodu proszę o cierpliwość i wyrozumiałość.

Po drugie, rzeczona gra to remake na PC Millennium, wydanej wcześniej na Atari, więc możliwe, że ktoś grał w nią bardzo dawno temu.

Po trzecie, ten AAR będzie bardziej AAR/przewodnikiem w którym będę starał się wyjaśnić strukturę gry.

Po czwarte, pierwszy odcinek powinien pojawić się w ten weekend, ale nie wiem z jaką częstotliwością będą wychodzić kolejne odcinki.

Na koniec screen, który mam nadzieję zachęci was do dalszego czytania.

2. Basileus

Basileus Ten, o Którym mówią Księgi

Ściągnąłem, wygląda skomplikowanie ale i ciekawie. Z chęcią sobie poczytam jak się w to gra.

3. kamil3212

kamil3212 Znany Wszystkim

kiedy odcinek?

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie