Rzesza by tk17

Temat na forum 'HoI - AARy' rozpoczęty przez tk17, 5 Czerwiec 2006.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tk17

tk17 Nowy

Państwo: III Rzesza
    Trudność: Normalny
    Agresywność: Agresywny
    Mody: C.O.R.E. , A Stony Road Professional (v 0.6)

Styczeń Rok 1936

Spotkanie w Berlinie

Postanowiłem, że plany o umocnieniu państwa i doprowadzenia go na szczyt przedstawie samemu Adolfowi.
    Na sam początek postanowiłem, że rozbudujemy umocnienia i zabezpiecznia przed możliwym atakiem ze strony Francji (ponieważ postanowiliśmy złamać traktat Wersalski).

Pierwsze postanowienia jakie nastąpiły:

1) Na sam początek rozbudowywaliśmy piechote.
    2) Rozbudowa umocnień lądowych:

Wróciłem do domu i postanowiłem, że będziemy pneli się ku górze (po głowie chodziły mi przeróżne myśli takie jak: Atak na Polske lub Francje)

Następnego dnia kazałem swoim poddanym złożyć raport o siłach narodu Niemieckiego

Rudy!
    Tak jest Feld-marszałku.
    Proszę przygotować mi rapotr sił zbrojnych!
    Tak jest!
    Więc dobrze. Teraz umyj moje garnki i zmień pościel.
    Tak jest!
    Odmeldować się.

Raport wyglądał następująco:

Stan sił zbrojnych na styczeń roku 1936:
    Piechota: 32 Dywizje
    Lotnictwo: 7 Brygad lotniczych
    Flota:
    Pancerniki: 2
    Krążowniki: 12
    Niszczyciele: 2
    Transportery: 9
    Łodzie podwodne: 2

C.D.N.

Zamknięty oraz oczyszczony
    T55

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie