Śląska historia piórem pisana - AAR

Temat na forum 'EU II - AARy' rozpoczęty przez Maveral, 13 Maj 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Maveral

Maveral Nowy

Hej. Postanowiłem stworzyc sobie aar'a Śląskiem. Gram na modzie WATKABAOI_PL, a wersja EU to 1,09. Poziomu nie zmieniałem więc jest chyba nastawiony na średni. Nie wykluczam, że mogą pojawić się własne eventy, a na pewno pojawią się stworzeni przeze mnie leaderzy, gdyż standardowo na tym modzie Śląsk nie ma żadnych leaderów. Mam nadzieję, że taka forma, jaką przedstawiam poniżej, przypadnie Wam do gustu. Oczywiście czekam też na wskazówki co poprawić, co zmienić itp.

Jeszcze sprawa kolejnych odcinków. Mogą się one pojawiać dość rzadko, gdyż piszę tego aar'a w wolnym czasie, którego nie mam za dużo. W każdym razie nie chcę tworzyć aar'a, w którym każdy odcinek będzie się składał z 5 linijek tekstu i miliona screenów ;) Raczej proporcje będą odwrotne - więcej tekstu, mniej zrzutów. A to wymaga czasu. Tak więc co do tego bądźcie wyrozumiali :)

-----------------------------------

ŚLĄSKA HISTORIA PIÓREM PISANA

Księstwo Śląskie na początku roku 1337

Bolesław III Rozrzutny

Polityka wewnętrzna

30 maja 1337 roku

-----------------------------------

Na razie mało screenów, bo nic się wielkiego nie działo. Póki co w grze jestem w roku 1357 i działo się dość sporo, więc w następnych odcinkach screenów będzie więcej. Mam jeszcze takie techniczne pytanko. W zasadzie nie wiem jakimi tutułami posługiwano się w tamtych czasach na ziemiach śląskich, więc roboczo są baronowie. Może ktoś coś podpowie?

AAR wyczyszczony i zamknięty. W razie chęci kontynuacji proszę o PW.
    Pozdrawiam, Maciej.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie