Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym zaprezentować wam AAR mojej produkcji No to startujemy! UAP AAR Odcinek 1 1 stycznia 1936 r Guantanamo: Trwa tajne zebranie, na którym uczestniczą: minister zbrojeń - Daniel von Sterger szef sztabu i dowódca wojsk lądowych - Richard Groone Rząd UAP w styczniu 1936 r. Sterger: Witam pana. Dzisiaj chciałbym omówić stan naszych sił zbrojnych. Jak przedstawia się sytuacja?' Groone: Proszę spojrzeć na to: Stan armii, floty i lotnictwa UAP na 1 stycznia 1936 r. Sterger: Rozumiem. Co pan o tym sądzi? Groone: Większość naszych wojsk posiada sprzęt z czasów I w św. Sugerowałbym natychmiastową modernizację wszystkich jednostek. Sterger: Tak, już przyjąłem ten plan. Nasze wojska posiadają już podstawową artylerię ppanc. i plot. Obecnie nasze zespoły techniczne pracują nad podstawową maszyną liczącą, co zwiększy nasze badania o 5% oraz nowoczesną produkcją rolniczą, dzięki której nastąpi wzrost zasobów ludzkich. Dodatkowo nakazałem rozbudowę infrastruktury na obszarze całego kraju. Wyczyszczony i zamknięty. Pozdrawiam Radek