[VideoAAR/Let's Play?] Schody do Królestwa Bożego - Państwo Papieskie

Temat na forum 'EU III - AARy' rozpoczęty przez Isoroku, 4 Kwiecień 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Isoroku

Isoroku Aktywny User

Hola!
    Nie wiem jak to teraz zakwalifikować, chociaż YT-owym zwyczajem to raczej Let's Play ^^ Taka chęć mnie naszła na spróbowanie tego no i postanowiłem zacząć od EU3. W każdym bądź razie otwarty jestem na uwagi, porady itp. itd, jako że w samym EU3 tez od niedawna siedzę. Tak czy siak zauważyłem już, ze na pewno muszę ciszej nabierać powietrza, płynniej czytać angielski tekst i pamiętać o kosztach utrzymania. Zresztą nie będę się już tu rozpisywał, po prostu zobaczcie sami i oceńcie ;)

[video=youtube;P4m2dnE6nZ8]http://www.youtube.com/watch?v=P4m2dnE6nZ8[/video]

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie