WoT czyli W czołgu do chwały.

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez michall55, 28 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Word of Tank
    Jest to mój pierwszy AAR .Wiec bez zbędnego gadania od razu zaczynamy.

Na początku to co mam w garażu. Gram oczywiście ruskim czołgiem :D

Pierwsza bitwa oraz moi sojusznicy i wrogowie.

To do boju!

Może uda się pokampić.

A zresztą co tam idziemy jak rambo xD.

Aj dostaliśmy w gąsienice i amunicje ,bardzo źle.

A oto i nasz zabójca.

Ostatni bastion. Liczymy na cud? Czy to już koniec?

Jednak tak :(

To była totalna porażka.

Do trzech razy sztuka może teraz się powiedzie.

Hura! Moja ulubiona mapa.Teraz może być tylko lepiej :)

Zbliżamy się do wroga.

Piękne 2 zniszczenia oby tak dalej.Wracać czy nie bo bazę okupują?

Kolejne 2 ,ciekawe czy ktoś nas prześcignie?Na szczęście ktoś się pozbył okupanta.

Wygrana! I salwa na oblanie zwycięstwa.

Całkiem nieźle poszło.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Piszcie w komentarzach propozycje i czy wam się podoba. Liczę na obiektywną krytykę.
    A i napiszcie czy dawać odcinki tylko z zwycięskich bitew czy może z wszystkich.Oczywiście jeśli z każdej bitwy ale to naprawdę z każdej będzie min 5 SS ale przez to będzie długo się AAR rozkręcał.
    Istnieje tez opcja abym dawał odcinek np:po 5 lub 10 bitwach a na SS dawać tylko moje fragi.Wasz wybór.
    I przepraszam za rozmiar zapomniałem zmienić.

2. michall55

Word of Tank

Rozmowa w centrum dowodzenia.

Generał: Obywatelu, dzięki twoim dokonaniom uzyskaliśmy dostęp do nowych technologii i sprzętu który został wam udostępniony ale musicie płacić za części za swoje pieniądze zresztą więcej zrozumiecie jak przeczytacie nową ustawę .Liczę na kolejne postępy dzięki wam obywatelu a teraz wracaj do pracy.

Zhous: Tak jest obywatelu generale !

W garażu do swojego szeregowego który po zakupie części ich kończy zamianę.

Zhous: General nas pochwalił i liczy na że skorzystamy z nowych technologii aby jeszcze efektywniej wygrywać ale najpierw musimy uzbierać pieniądze na nowy czołg gdyż według nowej ustawy o planie oszczędzania każdy czołgista zarabia za to co zrobił w czasie bitwy. A cale fundusze wydaliśmy na części.

Szeregowy skończył zmieniać części.

Szeregowy: Nowe części są już zdolne do bitwy, obywatelu!

Zhous: Teraz sprawdźmy jak ma się maszyna bo nim uzbieramy te pieniądze na T-26 musimy korzystać z MS-1 wiec zróbmy przegląd czy wszystko działa poprawnie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A teraz możecie się zgłaszać kto chce być generałem a kto szeregowym(kierowca-mechanik). Potem dojdzie jeszcze 1 celowniczy i na niego tez się możecie zgłaszać.

3. michall55

Word of Tank

Rozmowa w garażu.

Zhous: Szeregowy mam pieniądze na BT-2 ,jeszcze tylko parę papierków i już kolejną bitwę odbędziemy w najnowszym czołgu naszych czasów. To jadę do centrum dowodzenia.

Szeregowy: To ja w tym czasie zrobię miejsce w garażu.

Zhous wchodzi do centrum dowodzenia
    .

Zhous: Chce kupić czołg BT-2.

Zaopatrzeniowiec: Jak widzę masz pieniądze wiec oto lista czołgów które są dostępne technologicznie.

Zhous: Co to znaczy nie ,ma BT-2?

Zaopatrzeniowiec
    : Na razie są w fazie testowania.

Zhous: A T-26 nawet nie chce ,ale co z AT-1 ?

Zaopatrzeniowiec: Kiedy wszyscy się dowiedzieli o nowej ustawie to zeszły w kilka dni.

Zhous: Więc tylko SU-18 jest do kupienia , tak?

Zaopatrzeniowiec
    : Tak, ale pospiesz się bo została ostatnia sztuka a kolejna dostawa z fabryki będzie dopiero za miesiąc.

Zhous: Dobra, dawaj papiery {Z frustracja w glosie}

Zaopatrzeniowiec
    : Proszę oto one. Podpisz tu i tu. Ale najpierw pieniądze.

Zhous: Masz.{Podpisuje się}

Zaopatrzeniowiec: Za około 6 dni będzie u ciebie.

Zhous: Co takiego? Jeszcze jutro chciałem go sprawdzić na polu bitwy.

Zaopatrzeniowiec: No wiesz, mam stary transporter i za kilka groszy mogę ci go przetransportować na jutro.

Zhous: Dobra masz tu kasę ale za 1 dzień działo ma być u mnie. Zrozumiano?

Zaopatrzeniowiec: {Bierze pieniądze od Zhous} Oczywiście poruczniku.

Zhous wsiada do samochodu który dostał w nagrodę za specjalne zasługi w bitwie i jedzie do swojego garażu.

Około pół godziny później na miejscu.

Zhous: A niech to.

Szeregowy: Co takiego?

Zhous: Nie było na składzie BT-2, T-26 to badziewie a AT-1 już nie było.

Szeregowy: To co kupił porucznik?

Zhous: SU-18

Szeregowy: Co?! Przecież nie mamy specjalności artyleryjskiej!

Zhous: Tak wiem, zapisałem nas na szkolenie.

Szeregowy: Kiedy szkolenie ?

Zhous: Za 30 min wiec wsiadaj do samochodu i jedziemy bo szkolenie jest tylko teoretyczne.

Zhous i szeregowy wsiada do samochodu i jedzie na szkolenie.

Kolejnego dnia po przytransportowaniu SU-18.

Zhous: No teraz cześć praktyczna. Szeregowy przygotuj pojazd do wyjazdu!

Szeregowy: Tak jest!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Polubiłem artylerie i dlatego tez właśnie nią będę grał.A ty kamil3212 musisz poczekać aż kupie lepszy czołg bo dopiero w nim jest celowniczy.Edytowałem bo obrazek się zepsuł i musiałem jeszcze raz przesłać.

4. michall55

Proszę moda o zamkniecie i wyczyszczenie tego AAR z powodu nawału nauki i braku czasu na pisanie.
    I dziękuje wszystkim tym co czytali.

Wyczyszczono i zamknięto

Raferti

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie