Zbudujmy sobie centrum rekreacyjno-sportowe! [AAR]

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez ziom14PL, 15 Marzec 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

A więc добрый день ;)

Wczoraj wpadłem na pomysł wybudowania MOSiR'u (Minecraftowy Ośrodek Spotu i Rekreacji) z basenami, kręgielniami i w ogóle :D . Budowę podzieliłem na kilka faz:
    1. Basen sportowy
    *Małe wejście
    *Szatnie
    *2 pływalnie po 10 torów (50m i 25m)
    *Widownie
    *Razem 100x50m
    2. Basen rekreacyjny
    *Wejście główne
    *Basen rekreacyjny
    *Sauny i inne duperele
    *Basen do sportowych skoków do wody (nie pamiętam jak to się zwie xD . Wys. 5m i 10m)
    3. Korty tenisowe, siatkarskie, koszykarskie i piłki halowej
    *Przejście
    *Hala
    *Boiska
    4. Barki i wykończenie wnętrza
    *Sklepy
    *Restauracje
    5. Okolice
    *Jakiś mały park

Odcinki będą raczej screenowe. Po zakończeniu etapu dam film ;)

EDIT: Przeceniłem mój magazyn :D . Na samą podłogę parteru 1 etapu potrzebuję ok 83 stacki kamienia + węgiel do przetopienia. W tygodniu wydobywam, w łikend buduję. Ale może na filmikach pokażę ;)

2. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

I oto 1 odcinek z mym seksownym głosem ;)
    [video=youtube;G5J5j0874kM]http://www.youtube.com/watch?v=G5J5j0874kM[/video]

3. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Pytanie: czy to jest falo-podobne?

Zgodnie z prośbą - wyczyszczone i zamknięte. W razie chęci kontynuacji - pw do któregoś z funkcyjnych to otworzy temat.
    Sasza

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie