Baldur's Gate - AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Maciey, 4 Wrzesień 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Legend

Legend リヴェン

To chyba dopiero w BGII ?

Pewnie masz rację, ale postać z INT 3 i WIS 14 wygląda jak dla mnie dość dziwnie, poza tym dziwnie to zrobili, że postacią z INT 3 gra się tak samo jak postacią z INT 18 (oczywiście nie biorę pod uwagę maga).

Nie wiedziałem, że Widz jest w Baldur's Gate I ... Mechanika obu części różni się trochę od siebie, więc trzeba brać poprawkę na to.

Ta, wiem. Myślałem o 1 napisałem drugie, ale dobrze, że ktoś tu jest czujny : )

Cicho bo zdradzasz sposób na zabicie Elminstera ; p

2. maks44444

maks44444 Zbanowany

Dobry AAR zmotywował mnie na tyle żeby sobie zainstalować BG i BGII do tego moda Baldur’s Gate Trilogy gdzie kampanie z jedynki gram na silniku dwójki.
    Czekamy na kolejny docinek.

3. Sangsen

Sangsen User

Powodzenia autorze, będzie Ci potrzebne. Jestem ciekaw czy dobijesz chociaż do rozdziału piątego, ale życzę powodzenia.
    Baldur's Gate... Ta gra aż się prosi o Baldur's Gate Trilogy i banterpacki :twisted:
    Co do ubogich opisów to ja bym się nie czepiał, z AARa nie musi od razu Wiedźmin bis wyjść.
    Jaką drużyną planujesz grać?

4. Legend

Legend リヴェン

Przepraszam, że odpowiadam za autora, ale z rozmów jakie odbyłem z Maciey'em wynikło, że ma to być Charname, Imoen, Minsc, Dynaheir, Khalid i Jaheira czyli można by rzecz, że najbardziej kanoniczna drużynka.

5. Nikt ważny

Nikt ważny Znany Wszystkim

Co drużyna bez EDWINA ??? Skandal.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie