Bazgroły Ersa

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez ers, 12 Marzec 2017.

1. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Żyje, ale od 17.11 ci drugi dzień jestem w pracy. A pracuje po 24h. Po 12 znów będę miał 2 dni wolne po dniu pracy, to coś się ruszy.

W razie czego sprawdzaj

www.ers9212.wordpress.com

2. cobran

cobran Ten, o Którym mówią Księgi

Spoko, bałem się bo w linku z pierwszego postu jest tylko zdziebko o magii, a pamiętam że miałeś tam min. mapę świata ;)

3. ers

Zastanawiam się czy użyć ta mapę. Nie mogę znaleźć sposobu na robienie szczegółowych mapek osobnych krajów, tak by pasowały do siebie.

4. cobran

cobran Ten, o Którym mówią Księgi

Najprościej jest zrobić jedną wielką i potem podzielić ją na mniejsze. W ten sposób zrobiłem tę mapkę:

Fakt nie jest najładniejsza, ale przynajmniej jest bardzo czytelna ;)

5. ers

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie