Centrum ciekawostek

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez Thomas, 22 Sierpień 2008.

1. Maciey

Maciey Guest

Teraz wiszą takie billboardy na ulicach (jakiejś fundacji), że połowa osób w śpiączce zachowuje świadomość.

2. Ja tym bardziej chciałbym aby mnie dobili gdybym tak leżał nie mógł się poruszyć a wszystko świadomie słyszał. Bo to byłoby najgorsze piekło.
    Szkoda ze w tym kraju nie mogę napisać takiego oświadczenia aby mnie dobili jeśli się znajdę w takiej sytuacji. :-(

3. Toril

Toril Nowy

A nawet jakbyś mógł to by ci próbowali udowodnić iż wiedzą lepiej od ciebie ,że jednak tego nie chcesz.

4. yahoo

yahoo Guest

A zdradzić ci niezawodny sposób by nigdy się w takiej sytuacji nie znaleźć?:)

5. Elas

Elas Genialdo

Strzelić se teraz w łeb? 100% gwarancja!

6. gen. Franco

gen. Franco Znany Wszystkim

ciekawostka na dziś:
    Siedzę sobie dzisiaj na wykładzie z Historii historiografii z elementami metodologii historii (wiem tragiczna nazwa ale ciekawy przedmiot) i wykładowca zszedł na political - fiction. No i tu sie zaczyna najciekawsze: "Mój syn, 15 lat ma, zagrywa sie w grę dotycząca II wojny światowej. wybiegł nagle z pokoju z okrzykiem: "Tato, tato utrzymałem Warszawę do 24 października!"" No i powiedzcie mi jak tu się nie uśmiechnąć i nie pomyśleć o HoI:p

7. yahoo

yahoo Guest

dokładnie:)

8. Amator. Dał rozwalić Polskę. :p

9. jozi02

jozi02 Ten, o Którym mówią Księgi

10. Thomas

Thomas Guest

Ci którzy przeczytali mangę wiedzą, że nie zapowiada się nic nadzwyczajnego.

11. Ardore

Ardore Guest

niestety spory odsetek ran postrzałowych głowy nie kończy się śmiercią, ale właśnie paraliżem, także nie daje to żadnej gwarancji, co więcej - zwiększa ryzyko ziszczenia się takiego stanu, którego chciałoby się uniknąc;
    trzeba miec to na uwadze, rozważając ewentualne samobójstwo (bo można to twierdzenie uogólnic na wszelkie próby) :]

12. Toril

Toril Nowy

Już myślałem ,że tego argumentu nikt nie przytoczy...

13. yahoo

yahoo Guest

Faktycznie, popełnic samobójstwo tez trzeba umieć, jako ciekawostka laureat nagrody Darwina:

14. Flavius

Flavius Guest

15. Thomas

Thomas Guest

16. kloszard

kloszard Idziesz im, Emmanuelle!

Świńska grypa w Stumilowym Lesie :D

17. kloszard

kloszard Idziesz im, Emmanuelle!

Ok poprzedni obrazek już był. Co powiecie na to? :D

Również było.

gall2

18. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

19. zarek

zarek Guest

20. viader

viader Nowy

Przeglądając tę stronę można odnieść wrażenie że to jakieś neoprusaki usiadły i przelały na internet swoje fantazje.

21. Krakau

Krakau Ten, o Którym mówią Księgi

No cóż, według ankiety 70% polskich nacjonalistów nie chce odzyskać Kresów. Ciekawe jaki procent jest wśród przecietnych Kowalskich.

22. jozi02

jozi02 Ten, o Którym mówią Księgi

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie