Centrum ciekawostek

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez Thomas, 22 Sierpień 2008.

1. Krakau

Krakau Ten, o Którym mówią Księgi

A Irak? Tam maja miny na drogach.

Nacjonaliści w Europie

2. Oxen

Oxen Guest

Koleś hackuje siedzibę Microsoftu

[video=youtube;rKAQflNhoZ0]http://www.youtube.com/watch?v=rKAQflNhoZ0[/video]

i elektroniczne znaki drogowe ;)

[video=youtube;32JgSJYpL8o]http://www.youtube.com/watch?v=32JgSJYpL8o[/video]

oraz ma ciekawy sposób na podryw

[video=youtube;nku1w-DQhHU]http://www.youtube.com/watch?v=nku1w-DQhHU[/video]

Bardzo prawdopodobne że to fake, ale i tak jest fajne.

3. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

4. Medievista

Medievista Ten, o Którym mówią Księgi

Nasza wielka Wow-a rodzinka

Raferti - głowa rodu Wow. Jest przykładem stereotypowego grafomana – piszę epopeje , na proste pytania . Miłośnik motoryzacji – uważa , że wszystko da się sprowadzić do przykładu samochodu bądź sklepu. Mimo , że na takiego nie wygląda i często zgrywa ważniaka, to tak naprawdę jest bardzo wrażliwym człowiekiem . Ma trochę skłonności masochistyczne – potrafi dać sobie sam osta , za słowa które napisał.
    Urban – jest całkowicie oddany Rafertiemu . Wspiera go tylko jak może , w ciężkich dla niego chwilach. Chwilowo na urlopie ( z powodu jakiegoś ślubu ?:) ) .
    Thomas– człowiek anime , wszędzie wrzuci swoje 3 grosze ,często znęca się nad dzieciami neo i innego rodzajami n00bami – przywołując ich w charektyrystyczny sposób do porządku .
    .Goliat.– najmłodszy członek rodziny . Zawsze uśmiechnięty i pomocny . Spec od broni – z procy strzela lepiej niż Orlando Bloom w Władcy Pierścieni. Najnormalniejszy z całej gromadki.
    Alozjus Pendergast – dobry wujek , który całe dnie spędza w swoim tajnym laboratorium (bibliotece) , gdzie często dochodzi do różnego rodzaju wybuchów ( ostatnio w takim wybuchu złamał rękę) . W chwili obecnej przewodniczy grupie szaleńców , którzy mają zamiar zrobić wybuchowy numer (echo 13).
    Grzegorz – większość czasu spędza w kuchni Wow-a . Jeżeli człowiek tam nie zajrzy , to będzie miał okazje przejść z nim na ciemną stronę mocy .Grzegorz jest bardzo ostrym adminem … Ludzie mówią , że na śniadanie połyka garść żyletek , a potem cały dzień pluje szwedzką stalą. Podobno spokrewniony jest z Imperatorem Palpatine
    Maciej- naprawdę wysoki człowiek , najęty do pracy w EU2 .Jego wzrok mówi wszystko o poziomie postów z działu MP , który na swoje nieszczęście musi czytać. Ma specyficzne poczucie humoru i z jakiegoś powodu ma problem z nawiązaniem rozmowy z dziewczynami ( wszystkie na jego widok mdleją). Większość rodziny uważa , że jest słodki …
    Viader- techniczny , trudno go zauważyć , ale gdzieś tam jest ;)
    Dżemiks- on wznosi się ponad kłótnie jakie maja miejsce na Wow-ie w związku z naszą fuzją z pudelkiem .

5. Goliat

Goliat Forumowy Mędrek

Urban u boku Rafa rządzi xD

Swoją drogą ja... może tak wyglądałem jakieś 14-15 lat temu :)
    (i dzięki, że wspomniałeś, że jestem najnormalniejszy, choć nie wiem czy to komplement w tym wypadku).

6. Oxen

Oxen Guest

Grzegorz wymiata ;)

7. Dżemik

Dżemik Guest

Hehe, fajne, fajne. Takie na luzie, bez niepotrzebnego kombinowania [​IMG]

8. Grzegorz

Grzegorz Ciemna strona mocy

Ciekawi mnie, jakimi intencjami kierował się autor przy rozdziale postaci. :)

9. No, od razu widać, że Grzegorz to stara zołza! :D Normalnie, Grzesiu :*

10. Medievista

No co Ty . Grzegorz jest po prostu najstarszym adminem ( biorąc pod uwagę staż) jakiego znam . Zresztą jego avek ma podobną cerę jak babcia ... wiec pomyślałem , że do siebie pasują. :)

11. Piotr_PL

Piotr_PL Guest

12. Oxen

Oxen Guest

Od razu widać że chłop łączył przyjemne z pożytecznym ;)

13. Szkubany

Szkubany Aktywny User

14. Maciej

Maciej Guest

Dziel i rządź (pełny rozmiar w linku wmontowanym w obraz).

15. Oxen

Oxen Guest

16. Medievista

17. Parkstein

Parkstein Guest

kinda nie rozumiem, że jak żydzi nie są jedną narodowością (nie ukrywajmy, są zlepkiem i to nawet żydzi ci przyznają) to holokaust już nie był zbrodniczym aktem wymordowania całego narodu, tylko jakichś tam 6 milionów osób, które nawet nie były tej samej narodowości to już nie było ludobójstwo?

ach, a współczesne narody są tak luźne pod względem 'biologicznym', że właściwie Żydzi są narodem takim jak każdy inny. naród opiera się głównie na języku. potem na państwowości i (coraz mniej, ale jednak) kulturze, religii. nie opiera się na jakiejś dziwacznej nacjonalistycznoidalnej idei "przynależności genetycznej" czy innych cudów.

18. Świerszczu

Świerszczu Guest

Ja tam wywnioskowałem, że Palestyńczycy są Trv Żydami.

19. Medievista

O to właśnie mi chodziło.

Mam Ci dac linka do haseł : naród , żydzi , ludobójstwo z wikipedii ? Białoruskiego żyda , który w sercu czuł się Polakiem -Naziści też wysłaliby w końcu do Treblinki.
    Przeczytaj dokładnie ten artykuł to doczytasz o tym , że "coś" takiego robili kilka wieków temu - wiesz : Sarmaci , potomkowie wikingów i te sprawy.

20. To było ludobójstwo na wielu narodach, a nie na Żydach. A przedsiębiorstwo holocaust twierdzi, że tylko żydzi ginęli.
    Tak, na państwowości. :lol: Tak, np. naród nigeryjski, naród pakistański, naród jugosłowiański, naród radziecki. :D Niestety definicja politologiczna, mimo iż najostrzejsza, to jest baaardzo sztuczna. ;)

21. Parkstein

Parkstein Guest

udowodniłeś tylko tyle, że kryterium państwowości nie jest imperatywem, czego ja nie sugerowałem. narody mogą się też zmieniać przez radykalne zmiany polityczne, prawda? (e: chociaż jak się nad tym zastanowić, to największe zmiany na narody wywierają niegwałtowne, stopniowe zmiany.)
    jak sie nie ma za co skrytykować to sie do takich rzeczy przyczepia. :p

albo sterty ludności patrioidalnej wrzeszczącej MY JESTEŚMY SŁOWIANIE URODZENI, czy co. i nie zaprzeczysz, że wg mądrości ludowej wszystkie narody są mniej lub bardziej monolityczne i wyróżnione genetycznie. :)

22. Przyczepiłeś się tak kontrowersyjnego naukowca. ;)
    Gdzieś tam użyłeś słowa "głównie" (tak się rozleniwiłem, że nie chce mi się sprawdzać :D) - nie byłem pewny jak rozumiesz sprawę. :)
    Przykłady? Zwłaszcza te radykalne.

23. jozi02

jozi02 Ten, o Którym mówią Księgi

24. Madlok

Madlok Guest

Sensacja nr 2: naród amerykański też został wymyślony.

25. Oxen

Oxen Guest

W ogóle pojęcie "narodu" jest czymś wymyślonym lol ;)

Naród polski też jest wymyślony

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie