Czego teraz słuchasz?

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez sir Churchill, 12 Luty 2006.

1. Seba

Seba Aktywny User

Obecnie słucham głownie Nightwisha, nowy album Within Temptation, Three Days Grace oraz Lunatice.

2. robertvu

robertvu Znany Wszystkim

Ja obecnie zakochałes sie w Blind Guardianie, którego słucham niemal non stop. Głównie 3 ostatnich plyt (nightfall in the Middle-Earth, Night in the Opera i Twist in the Myth)
    Poza tym solowa twórczość Jorna Lande (bylego wokalisty Masterplanu) głównie 2 pierwsze albumy Starfire i Worldchanger

3. Hamir

Hamir User

Ja natomiast uzależniłem się od uroczego utworu Lao Che - Ludzie Wschodu (Siekiera Cover), polecam.

4. ainur

ainur Guest

ja też Lao che słucham, tyle że Stare miasto. Wprawdzie jakoś nigdy nie przepadałem za tym zespołem ale wczorajszy ichni koncert mnie urzekł

5. adam4444

adam4444 User

6. Madlok

Madlok Guest

:eek:k:

7. superman

superman Ten, o Którym mówią Księgi

Haha Blind Guardian bez kitu.

U mnie Madball, Discipline, Terror - ogólnie hardcore

8. Madlok

Madlok Guest

9. Czup

Czup Znany Wszystkim

The Smiths "The Queen is dead".

10. robertvu

robertvu Znany Wszystkim

Dyskografia Mob Rules (tak, nazwa taka sama jak tego slynnego albumu Black Sabbath).
    Ponadto Teräsbetoni czyli power metal po fińsku. Bardzo ciekawy zespoł musze przyznac. NIe sadziłem ze cos po finsku moze tak fajnie brzmiec ;). W ramach ciekawostki nazwa zespolu pochodzi z finskiego i znaczy żelbeton :D.
    Ta mieszanke doprawia Blind Guardian.

PS: Przekroczyłem magiczna liczbe 10 000 piosenek scrobbnietych na moim profilu na last.fm :D (http://www.last.fm/user/robertvu/)

11. Madlok

Madlok Guest

Robie sobie profil w tym last.fm, bo to chyba fajne jest ;]

12. zarek

zarek Guest

Sporo metalowców ja patrze :D Ja ostatnio słucham przedewszystkim Marka Grechuty i J.Kaczmarskiego. :) No i po trochu Najtłisza i Manowara,My Dying Bride,Metalica(jakos nie szło mi z odmianą :D:D, za późna godzina),Nirvany itd, ale głównie tych 2 pierwszych panów :D

13. superman

Musze cię Robertvu zmartwić bo niedługo cie przegonię w ilośc przesłuchanych tracków : D Tak, jakby to miało jakies znaczenie ;)

Co do tych metali to ja jestem przerażony, że tylu tu was i desperacko szukam kogoś z moich klimatów :)

14. Guns and Roses!! Och, Ach.

SóM, obywateli EMO tutaj nie uświadczysz :)

15. oruniak

oruniak Aktywny User

Breakout i Nalepa.
    Nie ma to jak od czasu do czasu blues.

16. superman

Nie słucham emo drogi Czerczu :) A zresztą siedź cicho, wysłałem ci zaproszenie i czekałem miesiąc aż przyjmiesz, bywasz na profilu czasem? : /

17. Na last.fm? No tak przecież przysłałeś mi w SB pozdrowienia. :)

18. superman

Cofnąłem zaproszenie jakiś czas temu, wkurzyłeś mnie :p
    I błagam, zmień ten avatar : D

19. Czup

Czup Znany Wszystkim

Kaenżet "Występ" u mnie teraz leci. Taki the best of KNŻ. Szkoda, że już nie grają.

20. Por.AQ123

Por.AQ123 User

Ja tam słucham Techno i Techno "żondzi":p

21. A ja słucham wirnika z komputera. On też żondzi:-D

22. Premislaus

Premislaus Smutny clown

23. Mell - Red Fraction
    Breath Frequency - Peach Headz Addiction
    Shiro Sagisu - On The Precipice Of Defeat
    Shiro Sagisu - Raw Breath Of Danger

24. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

Interpol, Phantom Planet, Fall Out Boy, Gianna Nannini, Depeche Mode, Simple Plan (rzadko), The Cloud Room, Razorlight.

Cała moja playlista...

25. Hadar

Hadar Nowy

Planescape: Torment Soundtrack

dawno nie słuchałem tak dobrej muzyki! Normalnie można w niej utonąć, ba ja fan ciszy, mam ją ustawioną w miarę głośno

37 genialnych kawałków, żałuję że nie mam ich w lepszej jakości!

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie