Czego teraz słuchasz?

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez sir Churchill, 12 Luty 2006.

1. NGE - Angel Attack
    NGE - Decisive Battle
    NGE - Eva 00
    itd. itd. :wink:

2. Apocalyptica-Carmina Burana
    Aerosmith-Lini'n On Down
    Aerosmith-Flesh
    Queen-I Want To Break Free
    Queen-Show Must Go On
    Queen-This Could Be Heaven
    Queen-Bohemian Rapsody
    Jimi Hendrix-One And Two

re Churchill
    Takie osoby jak PaWw_ raczej nie są w stanie rozwalić forum, owszem, zniechęcą do niego kilku userów, ale później im się znudzi. "Trzy słowa" to też nie jest jakieś zagrożenie, bo panuje tam żelazna dyscyplina. Natomiast takie tematy jak ten są z początku ciekawe, ale później przeradzają się w istną spameriadę. Może trochę mnie poniosło, może ten temat wcale nie będzie taki, ale widziałem już zagładę trzech for, które straciły sens właśnie wtedy, gdy w takim temacie jak ten każdy chwalił się każdym swoim nowym nabytkiem.

3. EchoesMaster

EchoesMaster Guest

Minął tydzień, a ja w dalszym ciągu słucham The Velvet Underground.

EDIT: No i czasami jeszcze Brygadę Kryzys i Bauhaus.

4. nky

nky Guest

Teraz? "You Shook Me All Night Long" AC/DC. Ogólnie: Queen, AC/DC, Dire Straits, Smokie, Rammstein i własna gitara :p

5. Mandeel

Mandeel Ten, o Którym mówią Księgi

Obecnie ? Lao Che obowiązkowo Powstanie Warszawskie króluje na mojej liście przebojów. Oprócz tego muzyka z II RP Mod i WERS-a. Szukam także Kaczmarskiego :)

6. lessie

lessie Nowy

Elektro, Gigi,Dj Tjesto itp. czasami jakiś klasyk coś w stylu Wagnera czy Mozarta(jak pożądnie w gre się wkręce).

7. Jarema

Jarema Guest

Britpop rządzi we wszystkich odmianach.

Oasis
    Blur
    Suede
    Stone Roses
    Supergrass
    Pulp
    Travis
    Ocean Colour Scene

oraz

Verve
    Kula Shaker

8. ATB - say hello summer :p

9. robertvu

robertvu Znany Wszystkim

A ja słucham Blackmore's Night.
    Nigdy nie myslałem ze bede sluchal czegos bez naparzania na perkusji i gitarze elektrycznej i do tej pory to konsekwentnie realizowałem. Ale ta muzyka i piekny damski wokal mnie przekonał. Juz zaczynam szukac innych albumów tego zespolu :)

10. Conroy

Conroy Guest

Anorexia Nervosa. Jak znajdą się dwie osoby które znajdą ten zespół to uznam to za sukces :).

11. Czup

Czup Znany Wszystkim

Black Rebel Motorcycle Club

12. superman

superman Ten, o Którym mówią Księgi

A ja trochę Incubusa, trochę Milesa, trochę Panic! At the Disco....
    Czyli taki mix muzyki mniej popularnej

13. EchoesMaster

EchoesMaster Guest

Aktualnie Patti Smith, a przede wszystkim pierwszy album "Horses"

14. Urban

Urban Guest

Nieśmiertelny Jamiroquai - polecam każdemu

15. może znów was zadziwie ale jestem dośc orgianlnym człowiem który łączy najlepsze aspekty z muzyki heavy metal, cllasica, techna^^

Tak więc 5 minut temu słuchałem AC/DC pierwszych płyt, a teraz juz Safri Duo i ich the best kawałka Rise.

pozdrawiam wszystkich miłośników wszelakiej muzyki. :)

16. Jerzy I

Jerzy I Znany Wszystkim

Losfer Words (Big 'Orra) Iron Maiden :D:D.

17. Dziedzic

Dziedzic Nowy

a ja tyko hard rock oraz TSA i Kazika. choć czasami mam odpały i słucham jakichś bzdurnych piosenek, jak na przykład: "nie tak, nie tak, nie tak"

18. Czup

Czup Znany Wszystkim

Ostatnio Beatlesi:D Wszystko, co mam.

19. superman

A ja się zakochałem w Arctic Monkeys i We Are Scientists - genialny rock nowej fali

20. Jarema

Jarema Guest

W radiu leci już pierwszy singiel Toola pt. "Vicarious" z długo oczekiwanego albumu "10000 Days", który wychodzi na początku maja. Podejrzewam, że przez najblizsze kilka miesięcy będę słuchał wyłącznie tego.

21. superman

Ktos wie, jak się nazwya ostatni singiel Arctic Monkeys? Klip jest o kolesiu grającym na perce. Bardzo mi sie podoba ale nie znam nazwy :?

22. Ciekawe że o nim wspominasz, bo kilka dni temu dostałem link do ów singla trwającego 7
    minut, jednak sam on jakoś tak niczym szczególnym wg. mnie się nie wybija :)

Czego ja słucham teraz? George Michael płytka BeeGees ^_^

23. EchoesMaster

EchoesMaster Guest

Z nudów odkopię trochę temacik.

Ostatnio zasłuchuję się w muzykę tworzoną przez totalnych świrów z Norwegii, chodzi mi o takie kapele jak Mayhem i Burzum, no i od czasu do czasu zapuszczę sobie klasykę black metalu jaką jest brytyjski Venom. Nie ma to jak szaleństwo i opętanie przez demony :D .
    "It's night again
    Night you beautiful
    I please my hunger
    On living humans
    Night of hunger
    Follow it's call"

24. LordLarryV

LordLarryV Guest

no to i ja się dołącze :D
    zawsze przed programem w radiu który dumnie nazywa się "Czarny Poniedziałek"
    leci ten oto wyśmienity kawałek 8)
    Mano Negra
    "Santa Maradona"
    :jupi:

25. Czup

Czup Znany Wszystkim

Skoro topic odkopany to aj jeszcepowiem czego aktualnie słucham.
    Tak najbardziej aktualnie to "Twis&shout" The Beatles :D
    A oprócz tego na aktualnej playliście figuruje Black Rebel Motorcycle Club(jak trzech kolesi może wytwarzac taki hałas? :D ), QOTSA, Eagles of Dead Metal i Franz Ferdinand. I jest git :D

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie