Czego teraz słuchasz?

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez sir Churchill, 12 Luty 2006.

1. badzian

badzian User

tylko Opcio K-95 !

Working class hell to jest to;)

2. Świerszczu

Świerszczu Guest

The Ukrainians!
    "Horila sosna, palala. Horila sosna, palala.
    Horila sosna, palala, pikneju di'evka stojala, pikneju di'evka stojala!"

A poza tym The Doors-całkowicie, w całości, od pierwszej do ostatniej płyty z Jimem, a najlepsze the Soft Parade.

I System of A down.

I dużo dużo innych.

A Lao Che też genialna druga płyta.
    "Trzeci dzień, jak palę ogniem w Wilczura pysk.
    Setny świński blondyn z trupią główką polazł ziemię gryźć..."

3. superman

superman Ten, o Którym mówią Księgi

Esencja kinder panków. Gratuluję gustu. Z polskiego pewnie lubisz tak wyśmienite zespoły jak Farben Lehre, Strachy na Lachy i Pidżamę?

4. robertvu

robertvu Znany Wszystkim

U mnie
    Powerwolf - Lupus Dei - czytaj power metal w wampirycznych klimatach
    Highland glory - Forever Endeavour
    i najnowsza plyta Turisas - The Varangian Way symfoniczny folk metal. Ogolnie plyta miazdy i łeb urywa :D

Sóp troche tolerancji. Niech sobie słucha czego tam chce. [wiem z autopsji jak takie zrzedzenie denerwuje, power metal tez przez wielu "prawdziwych metali" nie jest uwazany za "true"]

5. Horacy

Horacy User

Ee... nie. Z Polskich preferuje Happysad i Akurat:p A i nie wiem czy te Strachy i Pidżamy są takie wyśmienite, choć może, zresztą słyszałem ich tylko góra dwie piosenki więc nie bede się wypowiadał. A i dziękować gratulacji:mrgreen: Te "kinder panki" słucham od niedawna, ciekawe mają teksty zwłaszcza MCR, jak choćby Cancer. Zmienny mam gust ^^ Jeszcze bodaj w lutym to tylko Em i fifty;p

6. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

Interpol.

7. Widder

Widder Ten, o Którym mówią Księgi

Cream. Konkretnie płyta "Wheels of Fire", z roku 1968. Coś czuję że mało kto w ogóle pamięta jeszcze o tym zespole. Polecam.

Oooo, widzę, że Świerszczu z Doorsami coś koło mojego gustu się plasuje :)

8. kloszard

kloszard Idziesz im, Emmanuelle!

W tym momencie : Mike Oldfield - "Tubular Bells" - ścieżka "Part Two" . Podoba mi się jak ok dziesiątej minuty urywa się taka celtycka melodia i nagle jakiś facet zaczyna coś gadać po japońsku. Brzmi jak wkurzony samuraj. Później zaczyna wyć niczym wilkołak. Genialne.

9. Gothmog

Gothmog Ten, o Którym mówią Księgi

10. Madlok

Madlok Guest

He, he, zobaczyłem ledwo tytuł na nowo otworzonej karcie i zdążyłem zamknąć na czas.

Ostatnio rozwala mnie zespół Mediæval Bæbes, aka Mediaeval Baebes, a czasem pisany po prostu jak Medieval Babes.

11. superman

Nie :p

Fajne hipisy :rotfl:

Lubię ich, która płyta?

12. Premislaus

Premislaus Smutny clown

Ilu jest tu punk'ów? Bo może by się skrzykła jaka zaloga na koncerty?

13. doomtrader

doomtrader Guest

ja zpodaję w biurze Franka Kimono

Polecam Tankowanie Nocą :p

14. SamboR

SamboR Guest

Ruski Celtic - brzmi dość wesoło, ale fajne to to jest. I Sóp się nie będzie czepiał :p

15. Seba

Seba Aktywny User

Obecnie moje gusta muzyczne skierowały się północ za sprawą Teräsbetoni i ich płyt Metallitotuus, Vaadimme Metallia.

Powracam często do SR-71 oraz Story Of The Year (wczególności kawałek Nothing Can Fly).

16. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

Nie wiem. :D

17. Albertus

Albertus User

Słucham ostatnio tylko Energy 2000... heh... Chyba każdy wie co to za muza. Mi się akurat to podoba. Każdy ma swoje gusta i guściki :p

18. SamboR

SamboR Guest

Nie każdy wie, nie każdy chce wiedzieć.

19. Albertus

Albertus User

Taki club w Polsce. Cóż nie chcieć wiedzieć to inna sprawa. Tylko ja taki odmieniec jestem w gustach na tym forum :p

20. Czup

Czup Znany Wszystkim

Ignorant:p A propos Interpolu, to w radiu leci ich nowy kawałek. Tzn. nie leci :D U mnie nowa płyta BRMC.

21. mammix

mammix Guest

AC/DC Back in Black
    She's got the Jack
    Highway to hell
    The Beatles Back in USSR

22. Świerszczu

Świerszczu Guest

Ostatnio na okrągło słucham helter-skelter beatlesów:) i zachwycam się tekstami Linking-Parkingu.
    Dodatkowo The Black Tower (ciekawe czy ktos zgadnie co to takiego?;))

re Widder:Jimem to mnie ojciec zaraził:rotfl:

23. A ja ostatnio na okrągło słucham KASABIAN, album EMPIRE.

24. superman

Ja mam ich tylko album self titled.

U mnie Lostprophets starsze płytki, Texas is the Reason, troche hiphopu - spokojniej niż zwykle ogólnie ;)

25. oruniak

oruniak Aktywny User

Blues!!! Szczególnie św. p. Nalepa. Uspakaja mnie i wyluzowuje.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie