Czego teraz słuchasz?

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez sir Churchill, 12 Luty 2006.

1. arnvind

arnvind Guest

Grzegorz Tomczak - Niebieska Piosenka na zmianę z nieoficjalnym hymnem Quebecu - Gens du pays.

2. Jerzy I

Jerzy I Znany Wszystkim

Inject The Venom AC/DC:)

3. Eltoro

Eltoro Guest

Kat Deluna
    Ruslana
    Kate Ryan

4. marcho

marcho Ten, o Którym mówią Księgi

RadioParty.pl :) Teraz i zawsze.

5. Lao Che - powstanie warszawskie, miłe dla ucha alternatywne brzmienie

6. Basileios

Basileios Ten, o Którym mówią Księgi

Heeeey ya...

"Ok, now ladies!"
    "yeaaaaaaaaaaaaaaah"

^^

//Razorlight - Hey Ya! (Outkast Cover)

7. Świerszczu

Świerszczu Guest

Pokopało mnie dokumentnie. Moja dzisiejsza playlista zawiera Warrahę, Legion, Honor, Lorda Beliala, Gehennah, Marduka i Kaliber 44.

EDIT: Do tego doszedł SMAR SW z piosenką "Nie ma piwa" xD

8. Basileios

The Prodigy, a konkretnie album "Always Outnumbered, but never outgunned", moim zdaniem, najlepsiejszy.

9. Jerzy I

Jerzy I Znany Wszystkim

Lochness judas Preist

10. Dżudasi, moi ukochani metale <love> klasyka ciężkiego brzmienia, a także twórcy najlepiszej płyty heavy metal'owej płyty. Painkiller po dziś dzień znajduje u mnie stałe miejsce w prywatnej biblioteczce. :)

A póki co Cosa de la vida - Eros Ramazzotti w towarzystwie Tiny Turner. Utwór genialny jeśli chodzi o rif gitarowy, wokal - połączenie włoskiego i angielskiego wychodzi tutaj świetnie, a angielski akcent Erosa, cudo. :)

11. Eltoro

Eltoro Guest

Katy Perry

12. Basileios

Nułar Dezir (Noir Desir :p)

13. Świerszczu

Świerszczu Guest

"Weird Al" Yankovic - Amish Paradise

14. Raulek

Raulek Guest

15. Basileios

16. Hadar

Hadar Nowy

Może by tak przenieś ten topic do działu muzyka?

Słuszne spostrzeżenie.
    Grzegorz

17. Paker111

Paker111 Ten, o Którym mówią Księgi

18. Hong

Hong Nowy

Taa, bo tyle tu dyskusji o muzyce :wink:

Żeby usprawiedliwić tą odpowiedź powiem, że słucham teraz Guns'n Roses (po kolei wswzystkie płyty)

19. Marco

Marco Ten, o Którym mówią Księgi

Nordvargr - "For The Blood Is The Life" - Porządna dawka dark ambientu na wieczór :)

20. Basileios

Fonky Family. W planach - Timati.

21. Horacy

Horacy User

Dir En Grey

22. Piotr_PL

Piotr_PL Guest

Dziś mam fazę na "In Flames"... a konkretnie teraz leci "Episode 666"

23. Basileios

24. Móóóój jest ten kawałek podłogi, więęęęęęc nie mów mi co mam rooooobić. [taratatata] Móóój jest ten kawałek podłogi.... [taratatata] świetny, utrzymany w garażowym stylu kawałek - brudne gitary, wokal przepity. Wszystko co potrzeba do old sql metalu, a do tego jeśli dolożymy tekst buntowniczy w stosunku do systemu politycznego, a w dzisiejszych czasach buntu młodych wobec starych... To nuta ta uzyskuje piękno przewyższające nie jeden premierowy tytuł. ;)

25. kloszard

kloszard Idziesz im, Emmanuelle!

Heh kumple z akademika mi to puszczali, jak po drugim roku nie mogłem sobie znaleźć mieszkania i przez pierwsze 2 tygodnie października spałem u nich na podłodze. Dawne czasy.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie