Czego teraz słuchasz?

Temat na forum 'Hyde Park' rozpoczęty przez sir Churchill, 12 Luty 2006.

1. LordLarryV

LordLarryV Guest

kto chce osta za lekceważenie admina ? :>

2. Raferti

Raferti Raf Członek Załogi Administrator

Dobra - poszły warny za wulgaryzmy (powinno być ich więcej - ale Xothey`owi musiałbym dać 3, a innym po 1 - więc przyznałem tylko Xothey`owi 1)... Ogólnie, jeżeli nie wyluzujecie To dam zakazy pisania na 2 tyg i zamknę temat.

Sorki - ale nie mam zamiaru się z Wami bawić - zasady na forum są jasne.

3. superman

superman Ten, o Którym mówią Księgi

Nie uzylem ani jednego wulgaryzmu tym razem akurat.

4. Raferti

Raferti Raf Członek Załogi Administrator

Ogólnie chodzi o charakter rozmowy...
    Zresztą uwagi i zastrzeżenia kierować na PW, w celu rozpatrzenia przez wyższą instancje... :D

5. Urban

Urban Guest

hm podchodze bardzo krytycznie do Justyniana, ale na tej plytce wymienionej przez Supa sa 2 swietne kawalaki na impreze. Pzdr wielkie za Wisniewskiego :D

wyjasnijmy jedna rzecz: to nie jest bach czy mozart, ale muzyka 'popowa'. Patrzac na to w ten sposob mozna powiedziec, ze kolesie autentycznie wnosza niezle pomysly do muzyki. Zreszta wystarczy dokladniej sie zorientowac kto jest obecnie na topie, w wiekszosci przypadkow producentem danej plytki bedzie wlasnie Timbaland

Mowienie nawet o OSTRym jako hiphopowcu troche mija sie z prawda, bo ja nie widze mozliwosci, zeby jego muzyke zestawic np z Molesta, fakt: w obu przykladach sa rymy, jest bit, ale to zupelnie inna polka. Podobnie z Fiszem, ktory idac przykladem swojego ojca bardzo powaznie eksperymentuje z muzyka, co widac po ilosci roznych projektow w jakich bierze udzial

[ Dodano: Sob Lis 04, 2006 05:37 ]
    nie, nie zarejestruje sie, a jesli chodzi o cwiartke, to ja proponuje litra na najblizszym zjezdzie :lol:

6. Gothmog

Gothmog Ten, o Którym mówią Księgi

w ten sposób patrząc to slamsami jest niemal cała krakowska Nowa Huta i kilka innych krakowskich osiedli :twisted:

a kto to jest Justynian Timberlake?? :shock:

Ignorance is a blessing! :D

SOAD - Toxicity ... cała płyta :)

7. LordLarryV

LordLarryV Guest

sehr gut wybór, oczywiście wcześniejsza płyta o dmnym tytule System of a Down lepsza ;D ale Toxicity też git, dwie świetne płyty reszta to kaszana :p no ale nie wymagajmy od tego zospołu za wiele :)
    ZZ top viva Las Vegas ;D

8. superman

A reszta to pościelówy w sam raz na romantycznyn wieczór z panienką :p Ale co ty Urban możesz o tym wiedzieć ;D

Aż sobie zacząłem słuchać korzeni rapu - Gang Starr

9. Toxicity, niegdyś moja ulubiona płyta - to od niej zaczynałem przygodę z cięższymi brzmieniami. :D

10. Urban

Urban Guest

o poscielowym sam na sam z panienka i Justynianie - faktycznie wiem nie wiele, znam lepszych wykonawcow na takie wieczory ;)

11. Ostatnio King Crimson i płyta "Larks' tongues in aspic" - ("Easy money" najlepszy numer!!)

12. A teraz C-Bool, przed imprezą jak znalazł. :D

13. Gothmog

Gothmog Ten, o Którym mówią Księgi

King Diamond - The Spiders Lullabye ... o ile nie pokręciłem tytułu 8)

14. superman

15. Metallica - Kill'em all

Czyli coś w sam raz na niedzielny poranek... :x

16. Papaj

Papaj User

Jacek Kaczmarski - Mury

17. Vesania - Firefrost arcanum

18. Haller

Haller User

Konkwista 88 - "Bramy Vallhali"

19. superman

HAHAHAHA pieknie

20. Papaj

Papaj User

Neonazistowski metal? :p

21. k88 kiedys grala metal? o_O

Behemoth - Zos Kia Cultus

22. mammix

mammix Guest

Rolling Stones- Anybody seen my baby

23. Planescape Torment OST.. dobijajaca muzyka

24. Fatboy Slim - Weapon of Choice

No i jest pozytywnie w sam raz na jesienny chlupiasty dzień. ;D

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie