Dominions 3 - opis i relacja z gry

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez Madlok, 23 Listopad 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Madlok

Madlok Guest

25 - The End

- XXV -

25​

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Późne lato, rok 7

Dokładnie tak jak mówiłem. Oto pozostałości po Imperium Man.

A teraz atak...

... i koniec.

Nie będę już dawał odcinka, sam dla siebie dogram do końca, bo jeszcze muszę zdobyć te zamki.
    Przez ostatnie tury tylko brałem całe armie, każdy dowódca po 80 jeźdźców i przesuwałem nawet nie patrząc na bitwy. Jakieś tam bunty miałem, może to komp zrobił czarami, nie wiem, nie znam czarów, ale nie miało to znaczenia.

O, przyszła tura z PBEMu...

EDIT: Zapomniałem o tym

[video=youtube;k9VDSGbZHxI]http://www.youtube.com/watch?v=k9VDSGbZHxI[/video]

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie