Dzieje rodu z Kujaw

Temat na forum 'CK II - AARy' rozpoczęty przez ers, 17 Grudzień 2013.

?

Kiedy ( w tórym roku) zrobić przegląd państw?

Poll closed 3 Styczeń 2014.
  1. 895r. - po 3 odc.

3 głos(y/ów)
    21,4%
  2. 900r. - zrobić 4 odc. z 5 lat czasu gry.

2 głos(y/ów)
    14,3%
  3. 950r.

0 głos(y/ów)
    0,0%
  4. 967r. - po 100 latach

3 głos(y/ów)
    21,4%
  5. 1000r.

6 głos(y/ów)
    42,9%
  1. ers

ers Ten, o Którym mówią Księgi

Odc. 5 "Religijny zamęt - początek"

Dzieje rodu z Kujaw

"Religijny zamęt - początek"
    [SUB]Czyli odcinek 5
    890 -895
    [/SUB]

A teraz przeniesiemy się do Inowrocławia, gdzie słynny historyk prof. Jan Albert Kosek zorganizował konferencję prasową. Powodem tego spotkania jest jego niedawne odkrycie. - powiedziała prezenterka całodobowej stacji informacyjnej.

Witam wszystkich!- rozpoczął profesor - Dnia pierwszego prosinieca 890 roku Wielki Wódz Kujawski Stoigniew rozkazał rozpocząć spisywanie kronki swego rodu. Została ona niedawno odkryta w bibliotece świątynnej w Kruszwicy. Teraz została ona wiernie skopiowana a my przedstawimy wam jej część...
    - Dziękuje za uwagę. Wszystkich zainteresowanych dalszymi losami Stoigniewa jak i całego rodu Kosek zapraszam do lektury mojej książki zatytuowanej "Dzieje rodu z Kujaw".

Tak te 5000 pochodzi z kodu. Stwierdziłem, że lekko pomogę poszczególnym postaciom. Na razie za cel stawiam sobie reformę wiary słowiańskiej. Na chwilę obecną, w momencie do którego rozegrałem, w obrębie państwa polskiego znajdują się 3 z 5 holy site'ów. Co się tyczy Stoigniewa to rządzi on od 43 lat! Cóż wczesna regencja przynosi skutki.

Jak zawsze zapraszam do komentowania!

2. ers

Odcinek 6 "Religijny zamęt - czas wojenki"

Dzieje rodu z Kujaw

"Religijny zamęt - czas wojenki"
    [SUB]Czyli odcinek 6
    895 -902
    [/SUB]

3. Saegoto

Saegoto Nowy

ładnie to wszystko wygląda :geek:

4. ers

Dzięki musiałem trochę kombinować z formą, aby znaleźć odpowiedni styl. Jak będzie dużo chetnychto po następnym odcinku dam mapkę Polski i sąsiadów.

5. Alberto

Alberto Ten, o Którym mówią Księgi

Ja jestem chetny ;)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

6. ers

Dzieje rodu z Kujaw

"Religijny zamęt - Blisko spokoju."
    [SUB]Czyli odcinek 7
    902 -910
    [/SUB]

7. ers

Następny odcinek powinien ukazać się do końca tego tygodnia. Zamierzam w nim zakończyć obecny wątek. Szkoda, że Eliska nie ma claimów na Czechy. Chyba będę musiał zadowolić się tym co dostałem dzięki małżeństwu córki.

8. moskal

moskal Опричник

A ile w ogóle masz autorytetu religijnego?

9. ers

Po tym odcinku 42. Niestety screeny z rozgrywki zniknęły przypadkowo usunięte przez młodszego brata. Ale odcinki rozegrałem od nowa i poszło mi lepiej niż za pierwszym razem.

10. ers

Odcinek ukaże się w ciągu następnych dwóch tygodni.

11. ers

Górnik z Ciebie, czy co?

A tak na serio, to AAR padł. Miałem jakiegoś paskudnego wirusa i poszedł format. Po formacie chciałem pliki AARa wgrać ponownie, ale okazało się, że to w nich się ten gad zagnieździł. Później zaś wyszło ROI i save(był czysty) szlak trafił. Ogólnie mówiąc AAR padł. Teraz pracuje i nie mam czasu pisać nowego. Za to rozpocząłem ostatnio grę Kujawami i jak narazie mam szczęście. Ale o tym napisze w temacie o miniarrach.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie