Dzień z życia pachołka- aar

Temat na forum 'Minecraft - AARy' rozpoczęty przez Simoners, 12 Marzec 2011.

?

Nowy sezon?

1. NIE!

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Zobaczymy czy tym razem się nie zakończy szybko

0 głos(y/ów)
    0,0%
Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Wygląda na to, że ostoje cywilizacji na Świecie są oblegane przez dzikich barbarzyńców.
    Mhroczna Republika proponuje zawarcie sojuszu obronnego przeciw tym stworom :p

2. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

To dobry pomysł. W końcu zielone są niebezpieczne

3. Banas

Banas Ten, o Którym mówią Księgi

Ale nie koniec wszystkiego?!
    Ten AAR jest spoko nie waz sie go tak szybko konczyc ;D

4. wiktorx10

wiktorx10 Aktywny User

ARR jest fajny. Zamierzam sam zacząć pisać ARRa. zrób sobie fose i otocz od środka fose kaktusami z jednym małym przejściem.
    czekam na next odc.

5. Simoners

Odcinek powinien być jutro jak tylko pomyślę co warto zrobić i czy kolonizować wysepki (na pewno będzie coś z chwili gry na hardzie)

Cóż cieszę się, że mój aar czyta więcej osób niż Kentucky.

@wiktorx10 jak chcesz pisać to pisz będzie więcej do czytania

6. Milka

Milka Ten, o Którym mówią Księgi

[strzela focha] Oj no hello a ja to co. Też przecież czytam tylko mało pisze:p [/strzela focha]

7. Simoners

Zapomniałem o Tobie za co przepraszam (i wszystkich innych niewymienionych) :D

8. Milka

no dobra nie obrażam się:p
    co od wysepek to skolonizuj i połącz wszystkie ładnymi drewnianymi mostami:D

9. Kentucky

Kentucky Ten, o Którym mówią Księgi

Nie! Zbuduj nowoczesne, stalowe mosty! ;)

10. Simoners

Na początek będą drewniane, potem metalowe bądź kamienne

PS. Mam gwiazdki xd

11. Milka

Nie rób mi nadziei bo ja chętnie bym coś stalowego wybudował:D

12. Simoners

Ostatnio odcinek nie wychodził ponieważ czekam na 1.5. Jak wyjdzie, będę miał czas i coś ciekawego wybuduję/wydarzy się to dodam odcinek

13. Simoners

http://hostuje.net/file.php?id=35b2a00696097a527157755e44d80139

Link do mojego save'a. Jeśli ktoś chce może na nim napisać aar'a.

Uznałem, że warto dodać ponieważ całe wyposażenie diamentowe. Mam w posiadaniu około 200 sztuk TNT tyle samo bloków żelaza czy bedrocka. Chciałem pobawić się w wysadzanie... i coś wysadziłem. Dziura z odkrytymi złożami i wodospadem świeci obok domku.

(nie uznawajcie mnie za cheatera. Chciałem sprawdzić parę rzeczy jak np. ile tnt przebije bedrocka itp)

Nie edytowałem posta ponieważ ktoś może chcieć to ściągnąć

14. Simoners

Odcinek kolejny "Simoners Powraca"*

Na wstępie powiem wam iż zmotywowało mnie do kontynuowania zrobienie tego texture packa. Przynajmniej teraz będę miał trochę motywacji :D

Słońce, pusta plaża i ciepła woda czy może być coś lepszego dla ludzi uwielbiających wakacje nad morzem? Nie. Jednak czy dobrze jest żyć na bezludnej wyspie cy nawet świecie? Wątpię, a to niestety po raz kolejny przytrafiło się Simonowi.

Na ziemi leżał jakiś chłopak miał obdarte ubranie, które dodatkowo nie pasowało mu. Jego włosy były koloru brązowego, a oczy czarnego. Mamrotał coś przez sen o domu, wygodzie i w ogóle. Leżał tak z godzinę i dopiero obudziło go muczenie krowy.

Chłopak wstał i pod nosem powiedział słowo, którego lepiej nie powtarzać. Chwila słabości minęła i Simon wziął się do roboty. Na początek zaczął wycinać brzozowy las. Kilka godzin wystarczyło aby zdobyć wystarczająco dużo drewna na prowizoryczny dom. Kiedy chłopak urządzał się usłyszał szczeknięcie. Szybko wyskoczył i pomyślał

Czym ja nakarmię to zwierze?

Jednak szczęście uśmiechnęło się do niego. Z nieba (TooMenyItems) spadło bardzo dużo kości i pewny siebie ruszył do wilka. Dał mu kilka kości i zwierze nie opierało się przy zakładaniu obroży. Od tego czasu wilk został psem i zyskał imię Tina**. Jednak pies nie chciał wejść do domu więc trzeba było wybudować mu zagrodę. Wykorzystując nadwyżkę drewna zrobiono płotki oraz drzwi. Takim sposobem zwierzę zyskało dom

Psia zagroda

Kiedy Tina była już zamknięta w zagrodzie "rozbitek" wziął się za rozbudowę domu. Najpierw z drewna zrobił deski i zaczął budowę. Po kilku godzinach ukończył 1 piętro, a także zakończył "remont" parteru

Parter

Niezbyt piękny ten dom

*- gram na swoim texture packu
    **- tak nazywa się mój pies :D

I sorki za kolejny post pod postem :p

15. maks44444

maks44444 Zbanowany

Fajnie że wracasz do pisania. Te twoje tekstury są bardzo ciekawe.

16. Elas

Elas Genialdo

Piecyk wygląda jak pralka :O

17. Banas

@Up
    No właśnie xD
    czyli od dziś nie wytapiamy a pierzemy i nie węgiel a proszek?(Gunpowder! :D)

18. Simoners

Dodana ankieta. Jeśli będziecie chcieli to zacznę od nowa i są znowu 2 opcje: forma pisemna czy poprzez nagrania (mikro już sprawne, ale...)

Tak poza tym to dam radę spokojnie pisać 2 na raz bo już jestem po wakacyjnym wypoczynku i jak nie wyskoczy coś niespodziewanego to powinienem obydwa dokończyć :)

19. matigeo

matigeo Ten, o Którym mówią Księgi

Fajna kołdra:D

PS rób Milce wideokonkurencję:D

20. Milka

Służę radą jeśli jesteś zainteresowany:) Chętnie zobaczę jak dokopujesz temu Milce i jego pseudo Chińczykowi z Wietnamskiego buszu:) Jeśli będę znał odpowiedź to chętnie ci odpowiem na pytania.

powodzenia i mam nadzieje, że ten sezon nie skończy się tak szybko jak poprzednie:)

21. Simoners

Ten ma być wyjątkowy. Najprawdopodobniej zrobię na koniec ew na wstęp video (to przez mój głos który na pewno da wam do myślenia czy jestem chłopakiem czy nie :D)

22. Simoners

[video=youtube;I9A31OXR7iI]http://www.youtube.com/watch?v=I9A31OXR7iI[/video]

Są lagi, cicho mówię, ale może następnym razem bedzie lepiej.

Tylko dla ludzi o mocnych nerwach :D

23. michall55

michall55 Znany Wszystkim

Zdecydowanie podgloś mikro a tak to nawet nie jest zle z jakością.

Używamy słownika, używamy. Nie gryzie, naprawdę.
    Sasza

24. Banas

:p Owce to nożycami !
    3 minutowe odcinki nawet fajne ale te milkowe po prawie 30 min to się nudno w połowie czesto robią. Nie przerywaj fajnie ci wychodzi. Z resztą oceny poczekam 2 tygodnie bo lagi tego kompa niemal uniemożliwiają robienie czegokolwiek. Filmy to już wogóle masakra.

25. Simoners

Miało być fajnie, ale... jakimś cudem mikro zepsuło mi się z dnia na dzień (wykrywa itp, ale jak coś mówię to nie słychać ktoś wie jak to naprawić?)

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie