Earth Union - Sword of the Star AAR

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez maks44444, 2 Październik 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Milven

Milven Ten, o Którym mówią Księgi

Eee... Republika Życia? Na Mahala, większego potworka to ja nigdy nie czytałem:)

2. maks44444

maks44444 Zbanowany

Matheos Bo maja dość dziwny system "pierwszego kontaktu". Odkrywasz obcą rasę i albo atakujesz albo nic nie robisz... Cokolwiek wybierasz to formalnie na papierku jesteś w stanie wojny. Jak szybko nie opracujesz minimum drugiego poziomu językowego odkrytej rasy i nie złagodzisz konflikt minimum paktem o nieagresję to masz murowanego wroga do końca gry.

Milven Bardzo długo wymyślałem te kiczowate nazwy dla wszystkich frakcji :p Jeszcze cię czeka pięć innych potworków mojego autorstwa.

3. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Bardzo ciekawa koncepcja, z jednej strony pozytywna - zażegnywanie wojen, lecz z drugiej - gdy chcesz opracować technologię która daje SuperDuperEkstra Blaster musisz przerwać nad nią prace bo nie chcesz mieć wojny z np. Liirami. Pytanie czy możesz opracowywać w tym samym czasie, powiedzmy pięć technologii?

4. Alcarcalimo

Alcarcalimo Aktywny User

Dawaj dalej.
    Najbardziej podobają mi się te screeny sytuacyjne. Lepiej czuć klimat.

5. gentel-men

gentel-men Ten, o Którym mówią Księgi

Nie. Prace mogą trwać tylko nad jedną technologią. Nie pamiętam dokładnie ale jeszcze jak przerwiesz prace nad technologią i rozpoczniesz badania nad drugą to prace nad pierwszą szybko przepadają.

6. Madlok

Madlok Guest

Czy będzie jakaś kontynuacja?

7. maks44444

maks44444 Zbanowany

Postaram się coś skrobnąć w weekend.
    Motywację do pisania straciłem po bardzo słabej premierze Sword of the Star II... A po drugie muszę się zastanowić nad zmianą stylu pisania, bo jak się będę tak rozdrabniał to nawet w tysiącu odcinków się nie wyrobię.

8. gentel-men

gentel-men Ten, o Którym mówią Księgi

A już myślałem że Cie VN Construct odwiedził :) Tyle już gram w tą grę a nigdy wcześniej go nie widziałem. Tak samo jak Refugees.

9. runnersan

runnersan Ten, o Którym mówią Księgi

Kurcze czytam AAR, mam grę, ale jak chwilę w nią pograłem, to jakoś mi wszystko za łatwo szło. Komp poza random ecounters, jakby nie chciał mnie atakować, więc ja się rozwijałem i rozwijałem , i jak nikogo nie zaczepiałem, to i mnie nie zaczepiano.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie