[EU3] Mini AAR Corner - czym aktualnie pykasz??

Temat na forum 'EU III - AARy' rozpoczęty przez Ovy Sk-ce, 3 Marzec 2007.

1. Sad

Sad User

Jak nic dziś zaczynam kampanię Polską przeciwko Austrii i przy tym zgnoje Anglie zatego sedziego....

2. Madlok jak ci Windows siada weś zainstaluj xp repair Pro 2007 i error repair professional, ja zainstalowałem i nie mam problemu z Windowsem już rok, powtarzam rok.

3. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

Akcja World Conquest Nowogrodem (teraz już Rosja)
    Na razie dobrze idzie :) dochód około 200 (aczkolwiek sporo z handlu, więc gdy przekroczę już bb to będzie gorzej..), Manpower ponad 100k :) Rok - 1484, więc dosyć wcześnie. Gram na IN 3.1, bez modów. Poza tym dochodze to smutnego wniosku, że AI tutaj jest beznadziejnie głupie :(

4. Szkubany

Szkubany Aktywny User

Mam pytanie to zielone w irlandi to irlandia?? Czy któreś z tych 3 państw??

5. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

To zielone w Irlandii to Portugalia... :(

Rok już 1502 :) Lecę dalej z WC, dochód już grubo ponad 200, manpower w granicach 200k, wojsko stałe ok. 150-200k. Co ciekawe, w momencie przekroczenia bb nie zauwazyłem charakterystycznego "rzucenia" sie na mnie wszystkich krajów dookoła. Dostałem tylko 2 ostrzeżenia i cisza. Cierpię też przez małą ilość misjonarzy ( 0,65 rocznie) ale to raczej chwilowo tylko (suwak parę razy w stronę narrowminded i będzie gut).
    Jak się podoba? :)

6. robak

robak Guest

No wiesz gajtosie w SP to jest nic nadzwyczajnego ;)

7. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

Wiem ale ze względów oczywistych na MP se nie pogram :] Aczkolwiek komp niedługo będzie więc zobaczymy :) Tylko przytłacza mnie trochę to multum kampanii EU3, nie wiem na którą się zdecydować...

8. robak

robak Guest

Zawsze bedziesz mógł coś załozyc i porzadzic (poGMować):wink:

9. Szkubany

Szkubany Aktywny User

Aha :p

10. Michal

Michal Znany Wszystkim

Spore Czechy :)
    A to niebieskie na Kaukazie to Gruzja?:shock:

11. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

Czechy zjadają wszystko dookoła. Tak to Gruzja, ale niestety rozegrałem jeszcze parę lat i Gruzja została zjednana z Rosją :) Screeny wrzucę jak więcej rozegram, ogólnie cały czas podbijam :)

12. robak

robak Guest

Miałeś wara z FRA, że masz jej półowe Skandynawji (w porównaniu do pierwszego screena)?

13. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

To SWE jest :] Ogólnie to czekam aż wszyscy się na mnie rzucą, ale coś się doczekać nie mogę... :(

14. robak

robak Guest

Kurna kolore identyczne...mysłałem już, że FRA na prawde sobie nie źle poczyna...ale i tak stawiam na FRA :)

15. Michal

Michal Znany Wszystkim

Zajmij se pare niemieckich państewek, to będzie hu hu:D

16. Konserw

Konserw Ten, o Którym mówią Księgi

Zakon Krzyżacki=>Imperium Prus=>Cesarstwo Niemieckie :D Screen z początku XVIIIw. :)
    Ale ciekawsze jest HRE:
    Porównajcie elektorów i członków :p

17. Gajtos

Gajtos Szczery ****k

Ładne Niemcy ;)

Rok już 1530, podbój w IN jest banalny (nei trzeba cb na państwa innej grupy religijnej, stab cost strasznie niski itd...). Utrzymuje armię około 200k, dochód 350 około, ogólnie AI to żaden przeciwnik ;)

18. Szkubany

Szkubany Aktywny User

Kim ta gra?? Niemcami?

19. Konserw

Konserw Ten, o Którym mówią Księgi

Gajtos gra Nowogrodem, ja natomiast grałem tak jak pisałem Zakonem, który przekształciłem w prusy i w końcu w niemcy. Przy okazji odkryłem, że monarchia absolutna jest jednym z moich ulubionych ustrojów obok imperium i monarchii despotycznej :)

20. Michal

Michal Znany Wszystkim

Mam pytanie: jak robicie takie screeny całej mapy? Raz mi się to przypadkiem udało, ale nie wiem jak:p

21. Maciej

Maciej Guest

F12 chyba.

22. Michal

Michal Znany Wszystkim

Tk, własnie o to mi chodziło dzięki:D

23. Szkubany

Szkubany Aktywny User

Też raz grałem Zakon->Prusy -> Niemcy :)

24. Knight_in_Fire

Knight_in_Fire Ten, o Którym mówią Księgi

a grał ktoś grał Ayutthayą i katolickim Kongiem?

25. Maciej

Maciej Guest

Zauważ, że to dział EU III, a Aux gra w EU2 ;p

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie