Joly Roger - AAR piracki

Temat na forum 'EU III - AARy' rozpoczęty przez Knecht, 12 Listopad 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Jagged

Jagged Aktywny User

Arr! W końcu sięgnąłem po lekturę.
    Absolutnie czytasz w moich myślach. Jak można było bać się (o przegrywaniu już nie mówię... :D) Francuzów? :D
    Zaraz Ci tu na tyłach przeprowadzę pucz, arr! Pirat nie ma autorytetów, szczególnie wśród kapitanów, co nie umieją używać takich zdobyczy najnowszej technologii jak porządne kredki!

PS. Liczę na dobrotliwą Tię, co mnie także odratuje z tamtego świata.

2. Altaran

Altaran User

Mam nadzieje że niedługo nastanie kolejny odcinek pirackiego AARa Ahoj! ;D

3. Knecht

Knecht Ten, o Którym mówią Księgi

!!!Propagandowy !!! :D
    Na pewno w okresie "wyborów".;D
    Raczej w łikend.

4. urich

urich Ten, o Którym mówią Księgi

Czekamy na odcinek...

5. urich

Arrr?

Rozumiem , że czekasz na kolejny odcinek ale jednak przyjęta forma pytania jest w dużej mierze nieodpowiednia

Upomnienie za spam

6. Knecht

Proszę nie zamykać tematu, chociaż termin na następny odcinek dawno już minął..
    Proszę też nie czyścić, bo wiele dialogow straci sens.
    W tym tygodniu będzie nowy odcinek. Ajpromis

7. Ar222

Ar222 Znany Wszystkim

Świetny AAR! Aż chciałoby się zostać piratem i żeglować po 7 morzach :)
    Szkoda, że nie mam nawet jednego pod ręką :(

8. urich

Knecht! Ale odpowiedzieć to nie łaska? Przez Ciebie osta dostałem! Za spam niby! Wszystko twoja wina, że na głodzie siedzę!

Upomnienie za spam.
    Maciej

edit: cóż, widzę że tutaj nie jest tak jak na forum HoI 2, gdzie można było porozmawiać z autorem. no sory ale...

9. Knecht

Cholera. siadłem pisać nowy odcinek, szukam skreenów, a tu skasowane (ostało się tylko kilka). Pewnie zaingerował ktoś z domowników. Z przykrością jestem zmuszony do rezygnacji z tego projektu.

Dograłem do ok. 1800. Z anarchii poprzez dyktaturę republikańska, do republiki. Co ciekawe przez większość gry krajem władały kobiety.
    Udało się stwożyć kolonialne mocarstwo - Reformed Privateer Comonwealth, pod koniec wyzwoliłem kraje Ameryk i Rep. Oranje w Afryce.
    Oto mapka (czerwone linie to granice ok 1800)

staty kołowe z 1717:

Armie ok 1740 i floty 1732 :

Suwaki DP i skarbu w 1730:

Bardzo przepraszam wszyskich zawiedzionych, a najbardziej Uricha, który dostał za komentarze dwa osty.
    Kurcze jak to boli, jak ugrasz tyle, masz gotowy super materiał na AARa i wszystko idzie się j... ufff.
    Pozostali "Władcy Marienburga", ale to już nie jest to samo...

10. Hamnis

Hamnis Nowy

Szkoda, pomysł był zacny, a wykonanie cudowne. na przyszłośc zgrywaj screeny na jakiś nośnik, zawsze backcopy będzie pod ręką (i bieżącego save'a też).

11. urich

<O>____<O>

PS: Czy mój ulubiony AAR EU3 właśnie zdechł? Nje możliwe...
    PS2: Ej, wiesz co, a ja głupi oddawałem na AARa głosy jako na najlepszego AARa 2009!
    PS3: Ej, ale co to za problem od nowa, co?
    PS4: Ej, nie rób mi tego! Gdy tylko zobaczyłem tytuł AARa, już wiedziałem że się pokochamy! Nie zabijaj tej rozkwitającej miłości! Niee!!
    PS5: Dwa osty...
    PS6: Chyba nam[mi] tego nie zrobisz?
    PS7: Czekam na kolejnego AARa w podobnej konwencji :D

12. Tleilaxu

Tleilaxu Ten, o Którym mówią Księgi

wielka, wielka szkoda
    ale władcy Marienburga też w sumie nie takie szczury lądowe i jak mieszają w Afryce to kto im zabroni założyć Tortugenburg i grasowac po siedmiu morzach

13. Konserw

Konserw Ten, o Którym mówią Księgi

no wielka szkoda :( umarł jedyny fajny humorystyczne AAR eu3 ;/
    czy w związku z tym mam przeczyścić i zamknąć?

14. Knecht

Zamknąć - tak . Co do czyszczenia, to sam nie wiem. Wiele dialogów straci swój humorystyczny akcent.

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie