M&B Warband AAR - Conquest for Europe!

Temat na forum 'Inne Gry AAR' rozpoczęty przez ziom14PL, 21 Maj 2011.

?

Gdzie się ulokować?

Poll closed 24 Maj 2011.
  1. Polska

0 głos(y/ów)
    0,0%
  2. Wyspy Brytyjskie

0 głos(y/ów)
    0,0%
  3. Bliski wshód

0 głos(y/ów)
    0,0%
  1. Matheos

Matheos Ten, o Którym mówią Księgi

Eh kentucky, nie złapałeś? To było ironiczne

2. Simoners

Simoners Ten, o Którym mówią Księgi

Ziom muszę powiedzieć, że wybrałeś jedno z gorszych miejsc na państwo. Tam są silne wojska konne i piechota, a w takiej Rusi to łucznicy konni którzy szans z mamelukami nie mają :D

3. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Sim - i tak jest śmiesznie łatwo ostatnimi czasy. Aż nie mam siły grać taka łatwizna :p

4. Simoners

Gdyby tylko mapa chodziła bez lagów jak ta normalna to byłoby super, a tak to cóż :D

5. Banas

Banas Ten, o Którym mówią Księgi

Całkiem nieźle ci idzie ;)
    Tylko dziwi mnie twój zerowy pasek życia w niektórych bitwach.
    To jest dodatek od moda czy jakaś pokraczna opcja w ustawieniach, że walczą po twojej śmierci?

6. Simoners

Dodatek od moda (w 1257ad jest takie coś. Już parę razy musieli walczyć bo zaliczałem glebę po 1 uderzeniu lancy :D)

7. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

Pewnie tam już siedzicie od paru dni klikając odśwież i krzycząc "Ziom gdzie jest odcinek!". Otóż:
    Pierwsze primo: Powrót do starej miłości jaką jest CoD WaW przez neta (ktoś chce popykać? :p )
    Drugie primo: Nuda na sejwie. Teraz to już po prostu podjeżdżanie pod kolejne zamki i wybijanie załóg ;)
    Primo Ultimo: W piątek wyjeżdżam do stolicy na wakacje, więc zawieszam AAR do 10-13 lipca

8. ziom14PL

ziom14PL Zbanowany

OK ciapki. Kilka spraw:
    Pierwsze primo: wróciłem do domu na dziś i jutro, więc MOOOOOOOOOOOŻE jutro będzie odcinek. Jeśli nie to aż 12-13 lipca.
    Drugie primo: co wy na to, abym zwiększył siły, z jakimi jeżdżą lordowie do np. 600-700 ludzi na lorda? Oczywiście sobie nie będę zmieniał
    Trzecie primo: macie link: http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=46290.0 - co wybieracie, abym zwiększył sobie trudność? :p

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie