Najlepszy AAR EU2 2006

Temat na forum 'EU II - AARy' rozpoczęty przez Najlepszy AAR 2006, 3 Styczeń 2007.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sasza

Sasza Znany Wszystkim

Hah wygrał mój faworyt, jak fajnie, gratuluje Leoncoeur :). Ale oczywsiście równiez dla Mandeel'a składam gratulacje jako, iż przegrał zaledwie jednym punktem :)

2. Vata

Vata Znany Wszystkim

Jezu wygrałem z Czupem i jego Czechami :shock: jestem w ogromnym szoku! Gratuluje wszystkim piszącym AARy a w szczególności zwycięzcom. Panowie tak trzymać!

Pozdrawiam
    vata

3. Mandeel

Mandeel Ten, o Którym mówią Księgi

Gratuluje zwycięzcy i dziękuje wszystkim, którzy oddali głos na Rzym, który już drugi rok z rzędu jest w czołówce najlepszych AAR'ów na EUFI. Mam nadzieje, że i w przyszłym roku znajdzie się równie wysoko, a może nawet wyżej:). Jeszcze raz gratulacje i podziękowania dla głosujących.
    Pozdrawiam, Mandeel

4. Larry2903

Larry2903 Ten, o Którym mówią Księgi

Różnica była minimalna, ale trzeba przyznać że oba AARy znakomite :) . Gratuluję wszystkim uczestnikom.
    PS. Vata, masz dowód jak popularne były Piastów Śląskich Żywoty więc musisz je reaktywować :p .

5. Leoncoeur

Leoncoeur Znany Wszystkim

Ja też bardzo dziekuje wszystkim ktorzy tak wysoko ocenili mój debiut :)

Jeżeli chodzi o 1 miejsce to ten jeden punkt jest tak małą różnicą iż uważam że jest remis, bo AAR Mandela jest wyborny.
    (to nie lizodupna gadka, zawsze staram sie byc szczery i tak własnie uważam)
    :)

nie wiem czemu, bo Twoj AAR naprawde jest true i kozi ;)

pozdrawima, dzieki i gratuluje jeszcze raz

6. Vata

Vata Znany Wszystkim

Co do Piastów to chyba raczej nie wróce, ale kończę właśnie AAR z CK i mam zamiar zrobić mały eksport do EU2, więc pewnie wkrótce znów pojawią się moje wypociny w dziale EU2 AARy :wink::)

PS
    Z tego szoku zapomniałem wszystkim podziękować za oddanie głosu, nie tylko na mój AAR, ale także na inne dzieła. Jest to naprawdę wspaniałe uczucie, gdy ktoś docenia twoją pracę.

Pozdrawiam
    vata

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie