Nominacje, dymisje

Temat na forum 'Nasza Strona - Dyskusja' rozpoczęty przez Raferti, 14 Grudzień 2005.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. doomtrader

doomtrader Guest

Conquistador dołączył do administracji jako techniczny.

2. doomtrader

doomtrader Guest

Templar, zrezygnował z funkcji modaratora w EU Officium.
    Od dzisiaj pracuje na rzecz działu rozwoju forum.

3. doomtrader

doomtrader Guest

Pavlo zrezygnował z funkcji moderatora HoI Officium.

4. Raferti

Raferti Raf Członek Załogi Administrator

Thomas_PL - został mianowany na stanowisko moderatora działów związanych z serią HOI
    Tomoesopo - został mianowany na stanowisko moderatora działów związanych z serią EU.

5. Raferti

Templar - został mianowany na szefa działu Historia i na stanowisko JuniorAdministratora
    Urban - został mianowany na szefa działu Społeczeństwo

6. doomtrader

doomtrader Guest

jankiel zrezygnował ze wszystkich funkcji na forum

7. doomtrader

doomtrader Guest

Serek obejmuje stanowisko Viceadministratora działu gier.

8. Raferti

Wil obejmuje stanowisko szefa działu eufi cafe - przy okazji podobnie jak inni koledzy moderatorzy zostaje moderatorem działu Wortal i Nasza Strona.

Wiem że co niektórzy mogą się zdziwić że osoba ledwo zarejestrowana na eufi zostaje szefem działu i moderatorem... userów którzy nie kojarzą Wila pragne poinformować że jest to 2gi Administrator psff.eufi.org - jak dla mnie jest to wystarczająca rekomendacja (zresztą przez ten tydzień odkąd psff.eufi.org jest razem z nami miałem okazje zapoznać się zarówno z jego stylem pracy, sposobem moderowania i administrowania forum).

No cóż naszych spamerków nie pocieszy pewnie fakt, że wil nie należy raczej (podobnie jak ja) do osób tolerujących nadużycia i trolling na forum... i raczej nie jest sympatykiem przymykania oka na przewinienia...

Życzę Wam miłego pisania w EC - byleby bez trollingu... ;)

9. doomtrader

doomtrader Guest

Raulekk został moderatorem działu HoI Officium

10. Raferti

Iron (mod psff.eufi.org) obejmuje stanowisko junior moda w dziale Eufi Cafe
    Urban zostaje zdjęty ze wszystkich stanowisk funkcyjnych przynależnych mu w ramach eufi.eu

11. doomtrader

doomtrader Guest

Urban zrezygnował z funkcji moderatora w dziale gier

12. doomtrader

doomtrader Guest

MenEl został moderatorem i szefem działu Total Officium

13. Raferti

Na forum nastąpiła zmiana organizacji - dotychczasowi JAdmini nie będący szefami działów zostaną zdjęci ze swoich stanowisk, od dzisiaj szef działu będzie równorzędny z posiadaniem stanowiska JuniorAdmina, a co za tym idzie z funkcjami administracyjnymi.

Wobec powyższego:

wil - został szefem działu społeczeństwo i jako szef działu JuniorAdminem.
    Radek - został mianowany na stanowisko JuniorAdmina (szef działu HoI)
    MenEl - został mianowany na stanowisko JuniorAdmina (szef działu TW)

reszta pozostaje bez zmian lub też w najbliższym czasie takowe będą.

14. doomtrader

doomtrader Guest

Raferti został szefem działu CK Officium

15. Raferti

Wobec powyższego - Darker został zdjęty ze stanowiska szefa działu CK i stanowiska moderatora na eufi (CK).

16. Raferti

kloszard - został mianowany Junior Moderatorem w dziale CK
    yahoo - został mianowany Junior Moderatorem w CK

17. Raferti

Shogun został moderatorem działu Technika

18. doomtrader

doomtrader Guest

Thomas_PL został modeartorem w dziale Inne Gry

19. Raferti

wil zostaje viceAdminem tematyki ogólnej - a więc bezpośrednio moim zastępcą w tejże tematyce.

20. Serek

Serek Nowy

Szprej został mianowany Junior Moderatorem w dziale Victoria.
    CRIS10 został mianowany Junior Moderatorem w dziale Victoria.
    Natomiast Bojler został zdjęty ze stanowiska moderatora w/w działu.

21. Raferti

wil zrezygnował ze sprawowanych funkcji na eufi
    yahoo został mianowany szefem działu Społeczeństwo i Eufi Cafe.

22. Raferti

Templar został mianowany na stanowisko viceAdministratora działów ogólnych

23. Templar

Templar User

IRON - został zwolniony z obowiązku funkcji w działach Społeczeństwo i Eufi Cafe

Szprej - został Junior Moderatorem w dziale Eufi Cafe
    Premislaus - został Junior Moderatorem w dziale Historia

Jerzy I - został Junior Moderatorem w dziale Historia

24. Raferti

W dniu dzisiejszym zrezygnowałem z funkcji administracyjnych na forum.

Od samego początku, odkąd przejąłem to forum - najpierw jako viceAdmin, a później jako Admin i właściciel forum, moje działania na tym forum jako Administratora były tymczasowe i mające na celu wyłonienie sprawnej grupy, która będzie zarządzała tym forum.
    Rożne były losy mojej administracji na tym forum - poprzednio wielokrotnie już oddawałem kolegom władze, jednakże z czasem okazywało się, że jeszcze nie nadszedł czas na aż tak gwałtowne zmiany i chcąc nie chcąc powracałem na funkcje Admina, w celu ponownego uporządkowania sytuacji.

Mam nadzieje, że grupa Adminów która została wyłoniona w chwili obecnej perze ze mnie (i od jakiegoś czasu sprawdzana) jest już ostateczną formą i że faktycznie to, co miałem od samego początku na celu (a więc oddanie zarządzania forum w ręce innych osób) wreszcie się ziści... i że te osoby sprawnie będą forum zarządzały...

Moje działania na forum ograniczą się w chwili obecnej do nadzorowania forum na linii właściciel forum - Administracja gier / administracja ogólna, oraz do kwestii technicznych.

Tutaj chciałem wyjaśnić co wiąże się z faktem rezygnacji ze stanowiska Admina i jednocześnie rozwiać pewne obawy.
    Jako właściciel nadal będę miał znaczący wpływ na kształt forum, a w razie jakby było "coś nie tak" mam możliwość odwoływania i powoływania Administratorów (od których to zależeć będzie to jak forum będzie prowadzone).
    Jako właściciel forum nadal będę nadal organizował składki i zarządzał finansami przy współudziale sponsorów, oraz także prowadził działania marketingowe i reprezentacyjne na zewnątrz - tu przy wsparciu Adminów.

Jedynie co ulega zmianie to fakt, że przestaje się wtrącać w działania typu ostrzeżenia, czy aktywna moderacja na forum (wyjątek od tej zasady będzie stanowił dział CK gdzie nadal będę szefem działu i moderatorem - ot powracam do źródeł ;) ).

Do czasu powołania nowych szefów działów w działach ogólnych będę tymczasowo nadal pełnił funkcje moderatorskie w działach w których byłem szefem działu.

Jednocześnie w związku z powyższym Templar został mianowany na Administratora działów ogólno tematycznych.

25. Templar

Templar User

Premislaus został powołany na stanowisko moderatora w działach Społeczeństwo i Historia

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum

1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
    Zamknij zawiadomienie